beste antivirus pc windows 2022 welke te kiezen

Beste Windows-antivirus om in 2022 op pc te installeren voor volledige bescherming

Hoe immens, fantastisch en gevarieerd ook, Internet het is geen veilige plek. De dreiging die een malware past in het computersysteem is altijd om de hoek, en wordt steeds concreter als je bladert verdachte pagina's of ja bestanden downloaden door derden zonder een minimum aan bescherming die door wie dan ook wordt gegarandeerd antivirus. Maar wat is een antivirus?

In zeer eenvoudige bewoordingen betekent deze definitie a software of een reeks programma's die analyseren, detecteert ed elimina kwaadaardige codes van de computer. Deze omvatten niet alleen virussen, maar ook wormen, trojans, adware, spyware, ransomware, browserkapers, keyloggers en rootkits. Over het algemeen, wanneer een virusscan, het programma dat op uw pc is geïnstalleerd, inspecteert de harde schijf en alle aangesloten opslagapparaten op potentiële bedreigingen identificeren en verwijder ze indien nodig.

Vaak wordt het echter, zelfs voor deze software, moeilijk om malware te identificeren en te bestrijden, vooral de meest recente, dus zorg voor een elke antivirus het is misschien niet genoeg. Nu weten we hoe vol het web is met allerlei oplossingen: kom op! gratis software aan die a pagamento, van abonnementen voor één gebruiker tot abonnementen voor meerdere gebruikers, ontworpen om alle gezinsleden beveiliging te bieden, van basispakketten tot uitgebreidere pakketten.

Midden in deze zee van producten, Bitdefender het is de beste antivirus voor Windows in relatie qualità-prezzo. Laten we samen uitzoeken waarom het de voorkeur heeft boven andere alternatieven.

Kies daarom een ​​goede antivirus voor de veiligheid en beveiliging van uw Windows-pc

beste antivirus pc windows 2022 welke te kiezen

Het is moeilijk om over te praten beste antivirus voor Windows wanneer de markt boordevol oplossingen van allerlei aard is. Omdat cybermalware een constante bedreiging vormt op alle platforms, moet een goede service functies en opties bieden die alle besturingssystemen en apparaten die met internet zijn verbonden kunnen beschermen, waarbij de veiligheid van zowel persoonlijke gegevens als de integriteit van de bestanden op de schijf wordt gewaarborgd. Voor de volledigheid en voor de kwaliteit van de aangeboden service, Bitdefender is de beste oplossing die u op dit moment kunt vinden. En wij zijn het niet die het zeggen, de data spreken voor zich. Deze service staat op de eerste plaats in de ranglijst die door AV-TEST is opgesteld, zowel als het beste product voor bescherming tegen infecties en voor de minste impact op de prestaties.

beste antivirus pc windows 2022 welke te kiezen

Hoe dan, Bitdefender erin geslaagd om de titel van te winnen beste antivirus voor Windows? Niet alleen het aanbieden van een feature kit gericht op beschermen de computer van elk type cyberdreiging (spyware, trojaanse paarden, adware, ransomware, keyloggers, wormen enzovoort), uiterst effectief zijn, zelfs tegen de meest recente malware; maar ook minder invloed op de prestaties van het systeem, waardoor de soepelheid en snelheid wordt gegarandeerd, zelfs terwijl de antivirus actief is.

Bitdefender biedt verschillende pakketten aan om aan ieders behoeften te voldoen:

  • Bitdefender Antivirus Plus: is het pakket dat de best mogelijke antivirusbescherming biedt voor PC Windows waar voor uw geld, met veel beveiligings- en privacyfuncties die documenten, afbeeldingen, video's en andere gegevens beschermen tegen alle cyberdreigingen, zelfs de meest recente tot een zeer betaalbare prijs.
  • Bitdefender Internet Security: dit is een specifieker pakket, ideaal voor degenen die het grootste deel van hun tijd in Internet. De service bevat een aantal tools en functies die Windows-pc's beschermen tegen allerlei soorten online bedreiging, evenals belangrijk gereedschap voor de bescherming van banktransacties op internet.
  • Bitdefender Total Security: zoals je gemakkelijk kunt raden aan de naam, dit is de meest complete oplossing, ontworpen om al uw apparaten (niet alleen Windows, maar ook Android en iOS / macOS) te beschermen tegen elk type bedreiging, zonder de prestaties van uw computer, smartphone of tablet in gevaar te brengen.
beste antivirus pc windows 2022 welke te kiezen

De aangeboden functies zijn echt talrijk. Niet toevallig, Bitdefender is een van de meest complete oplossingen in de industrie, die totale bescherming biedt tegen alle elektronische bedreigingen, zowel nieuwe als bestaande. Gegevensbescherming in real time, meerlaagse bescherming tegen ransomware, netwerk- en geavanceerde preventie en verdediging tegen bedreigingen, anti-pishing, anti-fraude en anti-spam; en nogmaals, bescherming van de webcam, Van microfono en online bankieren, anti-tracking opties, Ouderlijke controle en een tool voor totale en definitieve vernietiging van bestanden. Dit zijn slechts enkele van de vele beveiligings- en privacybeschermingsopties die de service biedt.

En alsof dat nog niet genoeg was, Bitdefender biedt ook de Snelste VPN, om op internet te surfen echt anoniem, toegang krijgen tot exclusieve en beperkte inhoud voor bepaalde specifieke markten (inclusief aanbiedingen) en om hun gegevens en verkeer te beschermen tegen iedereen die toegang probeert te krijgen.

beste antivirus pc windows 2022 welke te kiezen

Kortom, gezien hoe gemakkelijk en snel malware evolueert en zich verspreidt, is het aanschaffen van een goede antivirus voor uw Windows-pc de eerste stap om uw persoonlijke en familiegegevens te beschermen tegen hackers en andere ongewenste infiltraties. Als u op zoek bent naar een product valido, completo e echt effectief, biedt Bitdefender de beste suite ooit, die verder gaat dan de klassieke bescherming tegen malware.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.