basisaanduiding vleermuis

Wat is het Basic Attention Token (BAT)?

Il Basis Attentie Token (BAT) is een cryptocurrency die wordt gebruikt om een ​​op blockchain gebaseerd digitaal advertentiesysteem aan te sturen dat gebruikers, uitgevers en adverteerders omvat.

BAT, die je kunt kopen op deze link, is een ERC20-hulpprogrammatoken voor de browser Dapper, een open source browser gericht op privacy. Gebruikers ontvangen een betaling, in BAT, van 70% van de bruto advertentie-inkomsten wanneer BAT is geïntegreerd in de Brave-browser, terwijl uitgevers een deel van de resterende 30% ontvangen en een betaling, in BAT, van de adverteerders wiens inhoud ze publiceren. BAT is geïntegreerd in de Brave-browser.

Dappere browsergebruikers kunnen er ook voor kiezen om een ​​speciale versie van de browser te downloaden waarmee u: advertenties weergeven in ruil voor BAT-tokens.

Hoe werkt de Basisaandachtstoken?

basisaanduiding vleermuis

Adverteerders uitgevers betalen in BAT om hun advertentiecampagnes te beheren e gebruikers verdienen BAT door advertenties te bekijken op de browser Dapper. Op Brave, de aandacht van de gebruiker het wordt in realtime gemeten. Dit betekent dat evaluatiestatistieken worden toegepast die rekening houden met de zichtbaarheid van de advertentie, de tijd die aan de advertentie wordt besteed en het traditionele 'kosten per actie'-model bij het bepalen van de waarde van gebruikersaandacht.

De dappere browser registreert anoniem gebruikersaandachtsstatistieken in het grootboek, zodat uitgevers nauwkeurig kunnen worden beloond voor de hoeveelheid aandacht die een gebruiker aan een advertentie besteedt. Daar relevantie van de advertenties het wordt beheerd via machine learning-modellen die advertenties anoniem koppelen aan de interesses van gebruikers. Dit alles zonder te verliezen de privacy van de gebruikerIn feite bewaart BAT de privégegevens van de gebruiker alleen op het apparaat waarop de Brave-browser wordt gebruikt.

Proeven voor gebruikers van het BAT-advertentiesysteem begonnen in 2018. Brave-browsergebruikers konden ervoor kiezen om een ​​speciale versie van Brave te downloaden waarmee ze advertenties konden bekijken en in ruil daarvoor BAT-tokens konden ontvangen. In de toekomst is het BAT-team van plan om gebruiksbewijzen open te stellen voor een grotere groep mensen.

Voordelen van het basisaandachtstoken

Het team van de Basis Attentie Token streeft naar reclame transparanter, eerlijker en veiliger maken, waardoor adverteerders beter inzicht krijgen in hun campagnes, uitgevers minder problemen kunnen oplossen en gebruikers de aandacht kunnen krijgen die ze aan advertenties besteden, terwijl hun online privacy intact blijft.

basisaanduiding vleermuis
Brendan Eich

Dapper Software, het moederbedrijf van de Brave-browser en van BAT, is opgericht door Brendan Eich, de maker van Javascript, nadat hij had opgemerkt dat de digitale advertentiemarkt werd gedomineerd door tussenpersonen die vaak met virus geïnfecteerde advertenties afleverden, de privacy van gebruikers schonden en gebruikers op meerdere apparaten volgden.

basisaanduiding vleermuis

Dit heeft geleid tot het gebruik van software voor het blokkeren van advertenties door consumenten, maar ook tot software voor het blokkeren van advertenties een enorm verlies aan inkomsten voor uitgevers. Als gevolg hiervan zijn de prikkels van uitgevers om hoogwaardig materiaal te genereren en op de markt te brengen afgenomen. Het Basic Attention Token-team pakt het essentiële probleem aan om inkomsten te genereren met de inhoud van uitgevers met respect voor de privacy van gebruikers.

BAT het elimineert tussenpersonen uit het publicatieproces, waardoor adverteerders uitgevers rechtstreeks kunnen betalen, wat resulteert in een hoger rendementspercentage voor uitgevers. Adverteerders kunnen profiteren van de machine learning-algoritmen van BAT door betere gegevens over hun uitgaven te ontvangen en in de toekomst effectievere advertentiecampagnes te lanceren. Met BAT kunnen gebruikers ook veilig op internet surfen, terwijl ze verdienen aan de advertenties die hun aandacht trekken.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.