Hoe online werk te organiseren in een startup op afstand

Hoe online werk te organiseren in een startup op afstand

In dit artikel leest u hoe u een kantoor afgelegen voor uw team en stroomlijn de stroom van documenten, beheer activiteiten en communiceer met oplossingen ONLYOFFICE gratis.

Een beter alternatief voor uw documenten

Het is lang geleden dat we gewend zijn geraakt aan Google Docs en MS Office of Office Online, maar zorgen over funzionalità, privacy e Compatibilità ze kunnen ervoor zorgen dat u op zoek gaat naar een levensvatbaar alternatief.

ALLEEN OFFICE-documenten is een online samenwerkingskantoor dat volledig compatibel is met MS Office (OOXML)-bestanden en ondersteunt alle populaire formaten, waaronder ODF, PDF, e-book en formuliersjablonen enz.

Hoe online werk te organiseren in een startup op afstand

De kenmerken van bewerken en opmaken verzoeken in uw dagelijkse werk met documenten zijn binnen handbereik: de professionele tools om mee te werken tekstdocumenten, spreadsheets e presentaties kunt u bestanden van elke complexiteit maken. Gebruik objecten, tabellen, grafieken, vergelijkingen, afbeeldingen en maak uw documenten goed gestructureerd voor elk doel door de meest geschikte lay-out en opmaakstijlen te kiezen.

De suite wordt gecompleteerd met een verscheidenheid aan plug-ins van derden zoals Telegram voor chatten, Jitsi voor conferenties en audiogesprekken, Draw.io whiteboard en diagramtool, directe vertalingen met Google Translate en nog veel meer.

ONLYOFFICE tip op bescherming en privacy om uw gegevens te allen tijde veilig te houden. Afgezien van verschillende functies die direct in de editor beschikbaar zijn (wachtwoordbeveiliging, ondersteuning voor digitale handtekeningen, watermerken, privékamers en meer), kunt u met de API het kopiëren, downloaden en afdrukken van bestanden beperken. Terwijl end-to-end-codering en JWT gevoelige gegevens beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Moeiteloze samenwerking

Naast het correct ondersteunen en verwerken van hetzelfde document, dezelfde spreadsheet en presentatiedia's waarmee u moet werken, kunnen u en uw collega's genieten van een echte vrijheid van samenwerking. Selecteer de snelle modus om wijzigingen direct aan anderen te tonen of de strikte modus die de actieve alinea blokkeert van de pauzes van andere gebruikers. Andere beschikbare functies zijn opmerkingen met vermeldingen, recensie, versiegeschiedenis en documentvergelijking.

Gezamenlijke inhoud blijft actief wanneer u documenten deelt via externe links of ze gewoon in de e-mail verzendt - opmerkingen en revisiemarkeringen worden universeel ondersteund.

Hoe online werk te organiseren in een startup op afstand

De geavanceerde set machtigingen voor delen zorgt voor verschillende soorten toegang: alleen commentaar, recensie, formulierinvuldocumenten en aangepaste filters voor spreadsheets.

ALLEEN OFFICE-documenten is een open-source collaboratief kantoor dat eenvoudig kan worden geïntegreerd in elk DMS-ecosysteem. Naast de API- of WOPI-protocollen zijn er ook de officiële kant-en-klare connectoren die synchronisatie- en deeloplossingen zoals Nextcloud, ownCloud, Confluence, Seafile, SharePoint, Nuxeo, Alfresco etc. beschikbaar maken.

Uw productiviteitscentrum op afstand

Samenwerking op kantoor is niet beperkt tot documenten. Het is een goede zaak om te hebben een gedeelde ruimte om bestanden op te slaan en te beheren, distribueer en controleer teamrollen en -activiteiten, organiseer de communicatie met klanten en plan uw werk, waartoe elk lid van uw team toegang heeft, waar ze ook zijn. 

U kunt deze ruimte zelfs helemaal gratis hebben, door ALLEEN OFFICE Docs samen met het native platform te gebruiken ONLYOFFICE Werkruimte. Dankzij de opstartvergoeding kun je de oplossing voor je team gebruiken met maximaal 5 gebruikers zonder dat je iets hoeft te betalen.

Hoe online werk te organiseren in een startup op afstand

Eenmaal geïmplementeerd, heb je een systeem om al je documenten te beheren, taken en taken voor elk teamlid te maken, e-mail te organiseren en een klantenbestand op te bouwen in het blok CRM, plan vergaderingen in de agenda, gebruik het intranet en interne chat om van gedachten te wisselen en bedrijfsprocessen te bespreken.

Blijf verbonden vanaf desktop en mobiel

Uw teamleden kunnen het kantoor online bereiken via mobiele en desktop-applicaties, via alle soorten persoonlijke apparaten die worden gebruikt.

ONLYOFFICE Desktop Editors is in lijn met de online suite en heeft dezelfde functionaliteit, maar met lokale instellingen en lettertypen. Met de app kun je zowel offline als in de cloud documenten beheren en eraan samenwerken. Als u een gebruiker bent van services zoals Google Drive, Seafile, Dropbox, kDrive, enzovoort, kunt u deze toevoegen aan uw bureaubladruimte.

Hoe online werk te organiseren in een startup op afstand

Hetzelfde werkt voor mobiele apparaten: ALLEEN OFFICE-apps voor iOS e Android ze stellen je in staat om op het apparaat en in de cloud te werken en zelfs andere opslagruimten via WebDAV te verbinden om daar documenten te bewerken. U kunt bijvoorbeeld inloggen bij iCloud vanuit de iPhone-app om rechtstreeks bestanden te maken en te bewerken.

Als uw bedrijf groeit

ONLYOFFICE Werkruimte het is niet alleen voor startups. Als u een groeiend team heeft en het aantal gebruikers en schijfruimte wilt vergroten en meer geavanceerde functies wilt hebben om uw externe kantoor te ondersteunen, biedt ONLYOFFICE Workspace oplossingen voor bedrijven die in de cloud kunnen worden gebruikt of op uw privé-infrastructuur kunnen worden geïnstalleerd.

Hier kan je pas je kantoor volledig aan met branding en domeinaanpassing en voer een nauwkeurigere controle uit op het gebied van beveiliging: gebruik Single SignOn, maak automatische back-up en herstel, synchroniseer uw LDAP-server en controleer de activiteit van het kantoor.

Met ONLYOFFICE-bedrijfsoplossingen kunt u uw systeem opschalen voor duizenden gebruikers en voldoen aan de meest complexe beveiligingsvereisten, beginnend bij $ 4 per gebruiker / jaar.

Een van de belangrijkste punten van teamsamenwerking is het verbeteren van het werk aan documenten in het team dankzij de nieuwe versie 7.1 van ALLEEN OFFICE-documenten het werd nog vloeiender en krachtiger. 

Updates voor de open-source kantoorsuite ONLYOFFICE Docs v7.1.

Ondersteuning voor ARM-apparaten

Vanaf nu kunnen alle edities van ONLYOFFICE Docs (Community, Enterprise en Developer) en ONLYOFFICE Document Builder worden geïnstalleerd op apparaten met ARM-architectuur die hoge prestaties, energie-efficiëntie en geïntegreerde beveiliging biedt.

Bekijk en converteer PDF-, XPS- en DjVu-bestanden

Het principe van het werken met PDF-bestanden is aanzienlijk herontworpen, de geïntegreerde lezer is bijgewerkt, evenals vereenvoudigde navigatie en het openen van links. Nu kunt u met slechts een paar klikken een PDF-bestand converteren naar DOCX voor verdere documentbewerking.

Dankzij de bijgewerkte functies en de mogelijkheid om te creëren interactieve en zeer aanpasbare PDF-formulieren, toegevoegd in de vorige versie, ONLYOFFICE maakt uw werk met PDF-bestanden soepeler zonder dat u toepassingen van derden hoeft te gebruiken.

Andere weergave- en conversie-opties omvatten ook DjVu-, XML-, XPS- en OXPS-, EPUB-, FB2-, HTML-, DOTX-, OTT-, XLTX- en OTS-, POTX- en OTP-bestanden, en andere op macro's gebaseerde bestanden.

Nieuwe functies in de spreadsheeteditor

Nu kunt u bekijken het werkbladvoorbeeld voordat u het afdrukt om mogelijke fouten te voorkomen of de lay-out aan te passen.

Andere nieuwe opties zoals Tabblad bekijken, snelkoppeling van formules uit de lijst met tips e gegevens importeren uit de tekst met de Tekstkwalificatie maak uw werk met tabellen nog soepeler. 

Verbeteringen in de presentatie-editor voor prestatiedia's

Het maken van rapporten met animaties is nu nog comfortabeler en leuker met de toolset voor het maken en bewerken van animaties.

Meerdere uitrustingsstukken binnen handbereik

De kaart viewing Nieuw toegevoegd aan de bovenste werkbalk, bevat het alle tools en commando's die je nodig hebt om het uiterlijk van je bestanden te veranderen of de lay-out comfortabeler te maken. 

Gebruik van voorgedefinieerde vormen het maakt het mogelijk om de tijd voor het maken ervan te verkorten, maar helpt ook om zich beter uit te drukken door de gegevens te visualiseren. De nieuwe versie van ONLYOFFICE Docs-editors biedt een verscheidenheid aan zeer aanpasbare vormen voor al uw teambehoeften.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.