deadline voor freelancers

Freelance deadlines: 4 tools om ze in gedachten te houden

Een van de problemen waarmee ik liberi professionisti ze moeten de boekhouding periodiek doen (zo niet dagelijks), is wat ze moeten doen onthoud verplichtingen, maar vooral de deadlines. Laten we dus gaan voor post-its en afspraken op de papieren agenda, die ons echter niet altijd een duidelijk beeld geven van de verplichtingen.

Gelukkig, zelfs in dit geval, is het de technologie die ons tegemoet komt dankzij technologische hulpmiddelen die ons herinneren aan de deadlines die niet kunnen worden verlengd. Er zijn in feite goden online diensten en apps waarmee we niet alleen een afspraak kunnen onthouden of rekeningen kunnen betalen, maar die ook te maken hebben met de aansturing van werkgroepen, de Belastingdienst en andere werkzaamheden.

Dus laten we eens kijken welke we kunnen gebruiken om het werk beter te organiseren, maar ook privé.

Hier zijn 4 tools om de deadlines van freelancers in gedachten te houden

Google Calendar

deadline voor freelancers

Google Kalender een kalender digitale dat het niet mogelijk is om de dagelijkse en wekelijkse verplichtingen in de gaten te houden, maar ook de maandelijkse. U kunt herinneringen instellen, evenals een lijst maken van de verschillende taken die verband houden met uw activiteiten, en u kunt ook uw eigen agenda maken of profiteren van een van de vooraf ingestelde agenda's.

Evernote

deadline voor freelancers

Het is niet alleen een van de beste apps van Promemoria, maar het is ook een uitstekende bondgenoot als het gaat om agenda persoonlijk digitale.

Het is mogelijk om te organiseren nota en ideeën in comfortabel notitieboekjes, het instellen van de deadline voor evenementen die op de hoogte moeten worden gesteld wanneer de datum nadert via e-mails of pop-upmeldingen. Daarnaast kunt u ook profiteren van het instant messaging-systeem met de mensen die u kiest om toe te voegen aan gedeelde notebooks.

Fiscozen

deadline voor freelancers

Met Fiscozen online platform het zal mogelijk zijn belastingverplichtingen beheren: alles wat ermee te maken heeft openen en beheren de bol van het btw-nummer dankzij de hulp van een team van experts. Deadlines zijn geen probleem meer, aangezien de experts de verschillende jaarlijkse belastingverplichtingen zelfstandig zullen beheren en specifieke kennisgevingen via een notificatiesysteem zullen verzenden. Op het platform kun je kiezen drie soorten abonnementen, volgens uw behoeften: gratis, forfaitair (€ 299 + btw jaarabonnement) en vereenvoudigd gewoon (€ 799 + btw jaarabonnement). 

Trello

deadline voor freelancers

Als het gaat om het managen van uw werkgroep Trello is de referentie-app, omdat het mogelijk is om taken te openen en toe te wijzen, en de voortgang van projecten te beheren. Er kunnen lijsten met bijlagen, checklists en deadlines worden gemaakt. Het is ook mogelijk om acties te delegeren aan Butler, een bot die niet alleen deadlines voor alle leden van de groep automatiseert, maar ook alle andere terugkerende activiteiten.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.