onlyoffice projecten app projectbeheer android

Productiviteit gaat mobiel met ONLYOFFICE Projects op Android

Laatste update:

Van de Ascensio-systeemontwikkelaars van de ONLYOFFICE open-source kantoorsuite hier komt het ONLYOFFICE-projecten in zijn versie 1.0, die de meeste projectbeheerfuncties mogelijk maakt die beschikbaar zijn op gebruikersportals op Android-apparaten.

ONLYOFFICE Projects: alles over de nieuwe app voor projectbeheer voor Android

onlyoffice projecten app projectbeheer android 1

De nieuwe app is ontworpen om de communicatie binnen teams en het plannen van activiteiten te vereenvoudigen, de productiviteit te verhogen, snelle toegang tot toegewezen taken mogelijk te maken en de voortgang van verschillende taken snel en gemakkelijk te controleren, zelfs vanaf mobiel.

Uw werk effectief volgen

ONLYOFFICE Projects stelt gebruikers in staat om te werken door te presteren meerdere acties: het is mogelijk om snel door de projecten en de verschillende uit te voeren taken te navigeren, classificeren en filteren, ze te wijzigen en hun status te wijzigen, evenals toegang tot de documenten die bij elk project zijn gevoegd.

onlyoffice projecten app projectbeheer android 2

Beheer nieuwe projecten met gemak

ONLYOFFICE Projects is een app ontworpen voor: projecten op een slimme manier plannen, een steeds grotere behoefte aan werkteams. U kunt intuïtief projecten en taken maken, taakbeheerders toewijzen, prioriteiten stellen, ondergeschikte taken toevoegen en taken koppelen aan doelstellingen om werk te plannen.

Communicatie als sleutel tot productiviteit

Met Projecten kunt u ook brainstormen, bijvoorbeeld discussies over actieve projecten starten, problemen oplossen, vragen stellen en aankondigingen plaatsen. Gebruikers kunnen ook met elkaar communiceren door opmerkingen achter te laten.

Veiligheid is belangrijk

Gebruikers kunnen er zeker van zijn dat niemand zonder autorisatie toegang heeft tot hun projecten. Om dit alles te garanderen, is het: U kunt de applicatie beveiligen met een code, tweefactorauthenticatie inschakelen en authenticatie met een vingerafdruk vereisen.

onlyoffice projecten app projectbeheer android 3

Allereerst gebruiksgemak

De app biedt een intuïtieve interface voor soepele navigatie door alle projecten en taken. Bovendien kunnen alle collega's comfortabel werken, zelfs in slecht verlichte omgevingen zonder de ogen te belasten, met behulp van de Donkere modus.

Snel projectbeheer vanaf uw apparaat

ONLYOFFICE-projecten voor Android het bevat geen advertenties, vereist geen in-app-aankopen en is al gratis beschikbaar om te downloaden op Play Store. Je vindt het op deze link. Voor alle overige info verwijzen wij u naar: deze link.

ONLYOFFICE Werkruimte

De app garandeert toegang tot de module Projecten binnen de portalen van ONLYOFFICE Werkruimte. Om taakbeheer op Android te starten, moeten gebruikers de app koppelen aan hun ONLYOFFICE-account.

Het ontbreekt deze ruimte echter niet aan inhoud die de werkervaring in het bedrijf compleet en betrouwbaar maakt. Naast de bovengenoemde projecten is het in feite ook inbegrepen ALLEENKANTOOR-documenten, een uitstekend open source alternatief voor office document management services voor tekst, spreadsheets en presentaties, volledig verbonden met de Workspace.

ONLYOFFICE Workspace is zowel beschikbaar als een cloudservice als als een door uzelf gehoste oplossing en u kunt het uitproberen dankzij een gratis proefperiode van 30 dagen. De cloudservice heeft een gratis abonnement voor teams met maximaal 5 gebruikers, de zelf-gehoste versie kan worden gebruikt als een gratis Community-editie voor teams met maximaal 20 gebruikers. Voor meer informatie kunt u raadplegen deze link.