rode weg

RedRoad ziet productkwaliteit als een levensader

Het merk van slimme apparaten rode weg beschouwt de kwaliteit van de producten als zijn levensader. Als leverancier gebruikt het bedrijf strikte kwaliteitscontrole om de belangen van zijn consumenten te beschermen, te beginnen met grondstoffen tot aan de hoogste industriële normen. RedRoad heeft een zeer efficiënt kwaliteit- en veiligheidscontrolesysteem opgezet en miljoenen dollars geïnvesteerd om zijn testcentrum voor elektrische apparaten te bouwen, een faciliteit die kan voldoen aan de criteria van ISO, IEC 17025: 2005.

RedRoad en de kwaliteitscontrole: alle stappen en tests van het bedrijf

rode weg

RedRoad heeft een team van kwaliteitsmanagement van leveranciers, die meer dan 200 partners beheert. De leden van dit specifieke team beschikken over uitstekende professionele vaardigheden: het is hun taak om te controleren of aan alle normen van het merk wordt voldaan. Als een leverancier van onderdelen wil samenwerken met: rode weg, moeten strenge kwaliteitscontroles ondergaan. Dit resulteert in verschillende internationale certificeringen en inspecties voordat het op het boodschappenlijstje van het bedrijf kan.

We nemen de stofzuiger draad als voorbeeld: de kabelkwaliteitstester is ontworpen door RedRoad en gebruikt een robot om een ​​menselijke hand te simuleren die de draad buigt. Het onderdeel krijgt pas goedkeuring na 2 weken testen, 600.000 pull-ups zonder te breken. De meeste bedrijven van hetzelfde type hebben slechts 450.000 pull-ups nodig. Alle componenten van de stofzuigers van het merk worden onderworpen aan speciale tests, vergelijkbaar met de zojuist geziene.

rode weg

Zelfs nadat een bedrijf leverancier is geworden, wordt elke batch producten voor RedRoad ingediend tot een rigoureus screeningproces en ongeschikte producten worden verwijderd en opzij gezet. Als het rendement onder de norm ligt, gaat de hele partij terug naar de fabriek. Volgens de eisen van dit systeem moet de leverancier de meest geavanceerde technologie gebruiken om componenten voor RedRoad te produceren. Het is bijna onmogelijk dat ongeschikte onderdelen de assemblagelijn binnenkomen. Om de kwaliteit verder te verbeteren, heeft de RedRoad-productielijn een beloningsmechanisme opgezet voor: het alarm: Eerstelijnswerkers houden toezicht op de kwaliteit van componenten en andere kleine ontwerpproblemen. Zodra er een defect wordt gevonden, zullen ze onmiddellijk het rode alarm op de productielijn laten afgaan. Na verificatie, als het inderdaad een probleem is, wordt de werknemer die de controle heeft gestart, beloond.

rode weg

Il RedRoad Kwaliteitsinspectiecentrum is een van de meest geavanceerde kwaliteitscentra ter wereld, met prestaties erkend door meer dan 20 landen en regio's over de hele wereld. Controleprocedures omvatten tests op de geluid, ondoordringbaarheid, vouwen van verschillende onderdelen, de Durata van de hele machine enzovoort. Elk proces heeft een strikte standaardcontrole, zoals de tapijtreinigingstest. Dit gebeurt met een gesloten tapijt in een geklimatiseerde ruimte bij constante temperatuur en vochtigheid gedurende 24 uur voorafgaand aan de test. Laten we een ander voorbeeld nemen: voor elk nieuw product wordt de eerste batch naar het testplatform gestuurd dat de levensduur van de producten test: hier worden de apparaten getest door de gebruiksomstandigheden in alle weersomstandigheden te simuleren.

Om zich aan te passen aan de wereldwijde verzending en ervoor te zorgen dat verpakte stofzuigers geen problemen zullen hebben tijdens het transport, is de RedRoad-testcentrum speciaal een constant temperatuur- en vochtigheidspakket opgezet. Dit werd getest waarbij de verzendomgeving werd gesimuleerd, compleet met tests bij temperaturen tot 70 graden Celsius gedurende 45 dagen. Is de verpakking niet vochtig of vervormd, is het etiket nog in goede staat en heeft de stofzuiger zelf geen schade opgelopen, dan hebben we in dit geval te maken met een geschikt en perfect verpakt product, klaar voor verzending.

rode weg

De hoge kwaliteit van het product weerspiegelt de economische waarde die door de gebruikers wordt betaald. Zonder kwaliteitsgarantie, hoe goed de prestaties of technische eigenschappen ook zijn.

Uiteraard ook de nieuwe RedRoad V17 draadloze handstofzuiger het heeft een strenge kwaliteitscontrole doorstaan ​​en zal in september worden vrijgegeven. Zoals altijd biedt RedRoad weer een toptoestel, elegant ogend, resistent en gebruiksvriendelijk. Wilt u meer weten? Kijk dan eens naar de officiële website van het bedrijf.

Gesponsord artikel.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.
Meer nieuws
Op zoek naar een gloednieuwe smart-tv? Koop het op Black Friday 2021!