oral-b mobile world congres 2021 mondhygiëne smart io elektrische tandenborstel

Oral-B op MWC 2021: mondhygiëne voor een gezonder lichaam

Op de tweede dag van Mobile World Congress 2021, Oral-B zet zijn idee van mondhygiëne voort tussen de verschillende technologieën die voor hemzelf zijn gemaakt elektrische tandenborstels en vooral de laatste tijd slim.

Oral-B: hier is het mondhygiëneplan gepresenteerd op het Mobile World Congress 2021

oral-b mobile world congres 2021 mondhygiëne smart io elektrische tandenborstel 2

Gezien deze premissen, al Mobile World Congress 2021 Oral-B consolideert de zijn inzet in de promotie van gewoontes gezonde mondhygiëne, zoals het dagelijks gebruik van de elektrische tandenborstel, met de bedoeling van een positieve impact hebben op de gezondheid van gezinnen en de planeet.

Het merk, dat de echte pionier was van toekomst van de elektrische en verbonden tandenborstel, zelfs een samenwerking aangaan met Scientific American en zijn instelling Divisie aangepaste media (SACM) om te onderzoeken wat de laatste onderzoek dat betrekking hebben orale gezondheid de algemene gezondheid del lichaam en ten slotte aan mensen de impact te communiceren die chronische parodontitis ze hebben misschien systemische ziekten breder.

Dit zijn de woorden over dit project door Benjamin Binot, de Senior Vice President voor Europa van Mondverzorging van Procter & Gamble"De samenwerking van Oral-B met Scientific American versterkt onze missie om consumenten en professionals voor te lichten over het verband tussen mondgezondheid en de algehele gezondheid van het lichaam. Veel mensen zijn zich niet bewust van de impact die chronische parodontitis kan hebben op een bredere systemische ziekte. Hiervoor zet Oral-B zich in voor een langdurig educatief traject. Ik ben zo trots op dit partnerschap dat het een sleutelrol zal spelen in de toekomst van onze nieuwe innovaties en in consumenteneducatie'.

De evolutie van de elektrische tandenborstel in slechts 20 jaar

Wanneer in de 1991, Oral-B realiseert il eerste elektrische tandenborstel, totaal innoveert il wereld van mondzorg en slaagt erin om meteen de pleitbezorger te worden van groei del markt elektrische tandenborstels in Italië in de afgelopen twintig jaar. Tegenwoordig profiteert het merk van een op waarde gebaseerd marktaandeel del 90%, naast het plegen van de elektrische tandenborstel met 21%, met een + 8% in de afgelopen 5 jaar. Een succes dat moeilijk te overwinnen is. Trouwens, vroeger in ons land 12 maand de categorie elektrische tandenborstels kende een stijging van 64% en wordt bijna gedomineerd door Oral-B-tandenborstels, die een + 65% nelle verkoop vergeleken met het voorgaande jaar.

Het duwtje in de rug van de Oral-B iO slimme elektrische tandenborstel

oral-b mobile world congres 2021 mondhygiëne smart io elektrische tandenborstel 3

Maar laten we naar de toekomst kijken en vooral naar de nieuwe mondhygiënetechnologie die Oral-B naar het grote publiek heeft gebracht, namelijk die van iO elektrische tandenborstels, die in slechts zes maanden een 10% omzetstijging ook na een belangrijke sponsoractie. De laatste aankomst is Oral-B iO 6, die verbinding maakt met de smartphone en ons daarom volledige controle geeft.

Oral-B iO 6: alles over de nieuwe slimme tandenborstel

Maar hoe wordt de nieuwe iO 6 geboren? IO-technologie combineert de rond hoofd Oral-B, altijd geïnspireerd door tandartsgereedschap, met micro-oscillerende borstelharen voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring. Bovendien zijn de trackingmogelijkheden met Kunstmatige intelligentie e 3D-tanden volgen bieden gebruikers een gepersonaliseerde gids, die stap voor stap de juiste poetsmethode communiceert, voor een optimaal resultaat van hun mondgezondheid. Oral-B iO is een project gericht op het hele gezin, omdat het ook kan worden verbonden met de Disney Magic Timer-app, om de kleintjes te leren over tandenpoetsen.

Dit zijn de woorden over Maike Siemons, Europa Mondzorg R&D Directeur: "Een elektrische tandenborstel van Oral-B is een belangrijke eerste stap om proactief en gevoelig te worden voor de risico's die gepaard gaan met een slechte mondgezondheid. We willen onze consumenten in staat stellen om controle te krijgen over hun mondgezondheid en die van hun gezin, dankzij Oral-B iO, de lijn elektrische tandenborstels die helpt om de beste gezondheid van het tandvlees te bereiken'.