google nest hub 2 officiële italië smart display specificaties prijs

Google Nest Hub 2 officieel in Italië: nog slimmer

Een van de meest interessante producten in het hele Google-smarthome-landschap is zeker het Nest Hub smartdisplay. En in deze uren werd ook zijn opvolger voorgesteld voor Italië, Google Nest Hub 2, dat gebruik maakt van superieure eigenschappen, ook in termen van prijs.

Google Nest Hub 2: alles wat u moet weten

google nest hub 2 officiële italië smart display specificaties prijs 2

Als we naar het ontwerp kijken, het nieuwe Nest Hub 2 het verschilt niet veel van vorig, maar het verbetert zeker in zijn functies. Uitgaande van de geluidstechnologie, die gebruik maakt van dezelfde die we bijvoorbeeld kunnen zien op de Nest-audio, met een grotere verspreiding van de bas van de 50% vergeleken met de voorganger. Zo heb je geen geluidsproblemen tijdens het luisteren naar Spotify, YouTube Music of het kijken naar films en tv-series vanaf Netflix o Disney +, maar ook door hetzelfde YouTube​ Allemaal met een simpel gebaar voor het display, zonder dat je het scherm hoeft aan te raken.

In feite kunt u met de snelle gebaren het afspelen van de inhoud op elk moment pauzeren en hervatten. Op de Google Nest Hub 2 verbonden slimme apparaten worden allemaal weergegeven in een nieuw en uniek dashboard. Bovendien, met de Draad radiotechnologie geïntegreerd, wordt het apparaat compatibel met de nieuwe connectiviteitsstandaard voor de slimme woning ontwikkeld door een groep bedrijven in de sector die hebben samengewerkt aan PCHIP, om het beheer van deze apparaten te vereenvoudigen.

google nest hub 2 slaapbewaking

Niet alleen multimedia-inhoud en apparaatbeheer: in feite met het nieuwe Nest Hub het is mogelijk om de slaapkwaliteit te verbeteren zonder andere apparaten te hoeven dragen. De nieuwe Google slimme display kan de slaap volgen met de Motion Sense, om te evalueren hoe de persoon die zich het dichtst bij het scherm bevindt, rust, op basis van zijn bewegingen of ademhaling, zelfs zonder de hulp van een videocamera. De controle het detecteert ook hoest, snurken, veranderingen in licht en temperatuur, om te illustreren wat de slaap beïnvloedt.

Prijs en beschikbaarheid Italië

De nieuwe Google Nest Hub is in Italië verkrijgbaar in twee kleuren, lichtgrijs en antracietgrijs, vanaf 4 mei 2021 voor de prijs van 99.99 € op Google Store en bij grote retailers van consumentenelektronica.

Meer nieuws
Op zoek naar een gloednieuwe smart-tv? Koop het op Black Friday 2021!