Samsung Galaxy Watch Active 2 3 bloeddruk ecg

Samsung Galaxy Watch 3 en Active 2 ondersteunen nu bloeddruk en ECG in Italië

Sinds ze de nieuwe serie werden van smartwatch van het merk, i Galaxy Watch het zijn altijd verbeterende en effectieve producten. En vanaf vandaag zijn ze nog nuttiger, dankzij de steun van controle van pressione sanguigna en "elektrocardiogram (ECG) aan Samsung Galaxy Bekijk 3 e Actieve 2 in Italië dankzij de app Health Monitor.

Samsung Galaxy Watch 3 en Active 2: hier kunt u de bloeddruk en ECG meten in Italië

Galaxy Watch Active 2 3 ECG 2

Hoewel al uitgerust met al zeer complete mogelijkheden, ai Galaxy Watch van de nieuwste generatie ontbraken echter twee zeer belangrijke functies (waardoor ze niet minder presteerden). Inderdaad, dankzij de applicatie Samsung gezondheidsmonitor, kunt u nu het pressione sanguigna of voer een elektrocardiogram citaat dankzij de eerder genoemde smartwatches.

De applicatie zelf is erg belangrijk, omdat deze de CE-certificering in december 2020, waardoor de uitbreiding van deze diensten naar 28 Europese landen​ Onder deze, ook deItalië Het is nu mogelijk om deze functies te gebruiken om gebruikers een echt complete gezondheidsmonitoring-ervaring te bieden.

Hier zijn de woorden over de Senior Vice-President Corporate e Hoofd van het gezondheidsteam di Samsung, TaeJong Jay Yang"Sinds de lancering in juni vorig jaar in Korea hebben bijna een miljoen mensen de Samsung Health Monitor-app gebruikt om hun gezondheid te volgen. We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat steeds meer mensen over de hele wereld kunnen profiteren van deze innovatieve gezondheidsdienst, en de nieuwste uitbreiding is echt een mijlpaal voor ons doel.'.

Bedenk dat de update in Italië app Samsung gezondheidsmonitor begint vandaag, 22 februari 2021, dat deelektrocardiogram kan niet worden onderworpen aan hieronder 22 jaar en bovenal heeft het er een nodig Galaxy-smartphone met Android 7.0 of hoger.