google pixel xe

Google Pixel XE komt uit een lek: vlaggenschip of middenklasse?

Na een rondje Big G-smartphones die nog geen echte topklasse hebben gezien, zoals het bedoeld is, is het alweer tijd voor de eerste lekken voor het volgende model van het Mountain View-huis. In feite blijkt het vermeende van internet Google Pixel XE, wat vervolgens de vraag opent: zal het topspecificaties hebben of wordt het een andere middenklasse?

Google Pixel XE: wat reserveert de mysterieuze smartphone met Android 11 voor ons?

google pixel x en specificaties

De afbeelding die tot discussie in de technische wereld heeft geleid, meldt een hoek van een smartphone met de naam in de modelinformatie: Google Pixel XE. Volgens de andere informatie die we kunnen stelen, is het besturingssysteem Android 11, naast de aanwezigheid van de Dual Sim.

Helaas kunnen we niet bepalen wat voor soort smartphone het zal zijn, als het een terugkeer naar een Google Pixel topklasse met Snapdragon 888, of een ander middenklasse model met de chipset van Qualcomm. Zeker is dat de Amerikaanse reus zijn fortuin moet doen herleven na een 2020 met zeer beperkte voorraden.

Meer nieuws
Op zoek naar een gloednieuwe smart-tv? Koop het op Black Friday 2021!