ondersteuning voor Samsung Galaxy Gear End

Samsung-smartphones van 2021 ondersteunen Galaxy Gear niet meer

Hoe meer je vooruitgang boekt met technologie, hoe duidelijker je achterlaat wat de standaard was voor voorgaande jaren. Veroudering is de natuurlijke gang van zaken en is daarom overal aanwezig. Ook Samsung is niet vrijgesteld en kondigt aan dat de volgende Galaxy-smartphone ze zullen niet langer de Galaxy Gear smartwatch.

Samsung: smartphones nemen afscheid van Galaxy Gear, Gear 2 en Gear S

Samsung Galaxy Gear-ondersteuning 2

Ze behoren al jaren tot de smartwatch meer delen van het panorama Android, maar het lijkt erop dat voor de Melkweg Gear het einde van de lijn in smartphone-ondersteuning voor Samsung. In feite volgens wat de applicatie rapporteert Samsung-leden"De bestaande servicekwaliteit van oudere Samsung Gear-wearables kan niet worden gegarandeerd en gegarandeerd door app-updates alleen. Daarom kunnen oudere Samsung Gear wearables niet meer gebruikt worden in combinatie met nieuwe Samsung smartphones (vanaf publicatiejaar 2021)'.

Dit kan zeker een probleem vormen voor eigenaren van apparaten Melkweg Gear, maar het lijkt erop dat niet al deze smartwatch e smartband zijn betrokken. In feite zijn er slechts 5 modellen gerapporteerd en dat zijn ze ook Gear, Gear 2, 2 Neo, S en Fit. Vrijgesteld van het afsnijden van de ondersteuning Gear Neo 3 e Gear S2. Maar er is een manier om dit "te omzeilen": in feite de ondersteunen alleen uitgesloten voor smartphonemodellen Samsung Galaxy die eruit zal komen 2021, dus die tot 2020 ze zijn in die zin volledig toegankelijk. Ook omdat het lijkt alsof het niet om een ​​softwaremotivatie gaat, maar het is gewoon de releasedatum die alles verandert.

Kortom, als u niet wilt overstappen naar een Galaxy Watch, overweeg het idee om tot dit jaar een Samsung-telefoon uit te brengen, waarmee een probleem voor de eigenaren van Kookgerei.