samsung galaxy xcover 5 5g robuust

Samsung: binnenkort een robuuste 5G uit de XCover-serie

Al jaren een referentiepunt in de categorie “werksmartphone”, i ruig telefoon van Samsung, die van het assortiment Galaxy XCover e Actief ze worden vaak kwaliteit genoemd voor extreme omstandigheden. En hoewel zo'n product ontbrak in de line-up van Samsung, het lijkt erop dat een Galaxy XCover 5 5G beide in de plannen van het merk.

Samsung Galaxy XCover 5: Samsungs robuuste 5G wordt uitgerust met Android 11

Samsung robuust
Melkweg Xcover 4S

Volgens werelddeskundigen Samsung GalaxyClub, heeft het Zuid-Koreaanse merk voor zijn smartphone-assortiment voor 2021 een ruige telefoon genoemd Galaxy Xcover 5, uitgerust met de 5G-verbinding, die het modelnummer heeft SM-G510B.

Maar dat is niet alles, want dit model zou er ook een moeten hebben 4G-versie met modelnummer SM-G500F en beide Samsung Galaxy Xcover 5 zullen Android 11 out of the box, althans volgens een eerste Benchmark, evenals een tonen met beeldverhouding a 20:9.

Helaas is er geen verdere informatie over wat er nieuw zou zijn smartphone te verslaan (aangezien de Chinese alternatieven waarschijnlijk niet vergelijkbaar zijn), vooral aan de specifieke kant, maar de bal gaat nu naar Samsung, wat het gerucht over het nieuwe zal moeten bevestigen ruig XCover.