vertaler s vertaler

Samsung zal volgende maand zijn S Translator-vertaler afsluiten

We zijn nu gewend om elke dag een vertaler op smartphones te gebruiken, met Google Vertalen om de meester te zijn. Ook Apple met iOS 14 presenteerde zijn Translate, die goed werkt, maar nog iets te verfijnen heeft. Dan is er Samsung, die zijn vertaler hem noemde S Vertaler, die debuteerde met Galaxy S5 en wordt uitgeschakeld van 1 december 2020.

Samsung S Translator wordt vervangen door standaard Google Translate en Bixby Vision

Samsung vertaler 2

Het uitleggen van de redenen voor het afscheid van de eigen vertaler is hetzelfde Samsung in een e-mail aan Zuid-Koreaanse gebruikers: "In de tussentijd willen we degenen bedanken die van de service gebruik hebben gemaakt S Vertaler. Wij informeren u dat voornoemde service, die veel interesse en liefde bij ons heeft gewekt, vanwege het operationele beleid van het bedrijf niet meer kan worden verleend. Na beëindiging van deze service, worden uw persoonlijke gegevens die zijn verzameld om de service te verlenen, onmiddellijk vernietigd om uw persoonlijke gegevens te beschermen.'.

Niet slecht, want gebruikers Samsung ze zullen veilig kunnen gebruiken Google Vertalen vooral Bixby Vision, de assistent-eigenaar, hoewel hij nog steeds verwijst naar de vertaaldienst van Big G. Voor het geval ze je niet overtuigen, kom op Play Store er zijn nog meer mogelijkheden.