Apple antitrust italië

Apple krijgt een boete van 10 miljoen van de Antitrust: hier is waarom

In deze uren is hetItaliaans antitrust beboet Apple vanwege de advertenties voor iPhones. Dit komt omdat er volgens de Garantautoriteit misleidende handelspraktijken zouden zijn geweest om de waterbestendigheid van de topklasse maximaal te sponsoren.

Apple: voor de antitrust is de iPhone-reclame niet duidelijk over waterdichtheid

Apple antitrust italië 2

De beschuldiging dat deAGCM Italië zou zijn verhuisd naar Apple het is precies op het feit dat, hoewel de iPhone uit '8 tot 11 Pro Max zijn waterdicht voor een diepte tussen één en vier meter en niet meer dan 30 minuten, heeft niet aangegeven dat ze zijn getest onder bepaalde omstandigheden en gecontroleerde laboratoriumtests. In feite wordt het gebruik van de normale gebruiker niet overwogen, maar dit toegepast op advertenties leidt ertoe dat gebruikers geloven in de totale waterdichtheid van de smartphone.

Bovendien is de niet-dekking van iPhone over schade veroorzaakt door vloeistoffen kan als even misleidend worden beschouwd, aangezien niet wordt gespecificeerd of het een conventionele of wettelijke garantie is en bovendien op geen enkele manier de geldigheidsvoorwaarden van deondoordringbaarheid van het product.

Op het moment, Apple heeft geen commentaar gegeven op de uitspraak van deAntitrust Italië, maar u krijgt waarschijnlijk binnen een paar dagen antwoord.