Apple Watch Spotify

Apple Watch heeft native Spotify-streaming

Apple's smartwatch, Apple Watch, is een van de meest complete wearables die mogelijk is, zij het met een "gebrek". Onder deze, het gebrek aan streaming van Spotify native, dat wil zeggen, rechtstreeks vanaf de klok, zonder erdoorheen te gaan iPhone, zoals het al doet Apple Music (klaarblijkelijk).

Spotify: hier zijn de vereisten om native streaming op Apple Watch te krijgen

Apple Watch Spotify 2

Wat zijn de vereisten om te gebruiken Spotify in streaming su Apple Watch zonder te gebruiken iPhone? U moet een versie hebben van Kijk 6.0 of later en van Kijk Apple 3 of later (dus 4, 5, SE en 6).

Momenteel is de update voor Spotify native streaming aan Apple Watch is in uitrol door US, en voor sommigen wordt het zelfs overwogen in Beta, maar niet slecht, aangezien de stabiele versie binnenkort voor iedereen beschikbaar zal zijn. Momenteel is de muziekservice de derde na Apple Music e Pandora wie heeft de ondersteuning voor HomePod.