whatsapp

WhatsApp: geanimeerde stickers komen aan op Android en iOS

De bekendste berichtenservice is eindelijk verrijkt met geanimeerde stickers, zij het op dit moment alleen in Beta.

Een berichten-app, in de 2020, is meer dan alleen een berichtvenster. Wat nou als Telegram is verder gegaan dan elke opvatting hierover, WhatsApp blijft klassieker, maar niet minder bijgewerkt (zoals het donkere thema). Het nieuws van deze uren is de aankomst, zij het in beta, van de geanimeerde stickers, wat gesprekken zeker leuker zal maken op Android ed iOS.

WhatsApp: hier zijn de kenmerken van geanimeerde stickers

whatsapp geanimeerde sticker beta android ios

de geanimeerde stickers di WhatsApp ze zullen in wezen dezelfde modaliteit hebben als de klassieke stickers dat we al gewend zijn (en waarschijnlijk onder ons die het misbruiken) om in de verschillende chats en groepen van de berichten-app die jarenlang toebehoren Facebook, Inc.; het is dan mogelijk om ze te bekijken, op te slaan en uiteraard om de beurt opnieuw te verzenden. Bovendien is het mogelijk om stickerpakketten uit de winkel te downloaden.

Het bijwerken van de geanimeerde stickers wordt tegenwoordig uitgerold, met het buildnummer 2.20.194.7 voor Android Beta e 2.20.70.26 voor iOS, altijd in beta. Versie ook inbegrepen Bedrijven di WhatsApp. Dit nieuws houdt duidelijk in dat binnen enkele maanden deze nieuwe functie beschikbaar zal zijn voor alle gebruikers in de stabiele versie, je hebt alleen wat geduld nodig.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.