hoe foto's foto's overbrengen facebook google foto's

Facebook-foto's en -video's overzetten naar Google Foto's: hier zijn de 5 stappen

Via het bekende sociale netwerk kun je foto's en video's overzetten naar Google Foto's.

De momenten die we hebben vastgelegd in een foto of video kunnen opslaan, is zeker een prioriteit geworden, vooral als we ze delen op een sociaal netwerk zoals Facebook (die binnenkort daar toestaan ook om de ongemakkelijke of gênante te elimineren). Hoewel het mogelijk is om ze op sociale media te houden, moet je ze wel hebben wolk het zou nog beter kunnen zijn, vooral als de betreffende cloud dat is Google Foto's. Daarom laten we u in dit artikel zien hoe u Facebook-foto's en -video's overzet en opslaat in Google Foto's, dankzij de nieuwe creature tool van Mark Zuckerberg.

Facebook, de nieuwe tool stelt je in staat om foto's en video's over te zetten en op te slaan op Google Foto's - Hier is hoe

Om eerst de mogelijkheid van te tonen zet Facebook-foto's en -video's over naar Google Foto's het was deEMEA tech communicatiemanager van het bedrijf Alexandru Voica, die in een tweet de tool toonde die beschikbaar was voor alle gebruikers van de sociaal netwerk. Maar hoe werkt deze nieuwigheid? De manager legde het uit in vijf eenvoudige stappen, die we hieronder zullen nemen.

Hoe u in 5 stappen Facebook-foto's en -video's overzet naar Google Foto's

  1. Het eerste dat u moet doen, is de uwe ingaan informatie di Facebook die je vindt in de instellingen.
  2. Selecteer dan 'Kopieer een kopie van uw foto's of video's'. Klik vervolgens op "Weergeven" om te beginnen met het overzetten van uw multimedia-inhoud.
  3. Voer vervolgens uw Facebook-wachtwoord in om uw identiteit te verifiëren. Dit gebeurt bij elke overdracht (uiteraard meerdere).
  4. Kies vervolgens een bestemming in de vervolgkeuzelijst en selecteer Google foto. Het bedrijf is van plan het aantal Cloud-partners te vergroten.
  5. Selecteer ten slotte 'Overdracht bevestigen' en nadat je je Google Foto's-wachtwoord hebt ingevoerd, wordt alles gedaan. U ontvangt dan een e-mail en een Facebook-melding hierover.

Met deze functie kunt u, naast een veilige back-up van uw multimedia-inhoud, serieus nadenken over het idee van gebruik Facebook in mindere mate of zelfs migreren naar andere sociale kusten.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws, klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen ⭐️.