google pixel 4a

Google Pixel 4a: FCC-certificering arriveert, lancering dichterbij dan verwacht?

Het middensegment van Google jaagt sinds onheuglijke tijden op een releasedatum en na het constante uitstel kan een certificering de hoop opnieuw doen oplaaien.

Misschien zijn we daar, misschien Google Pixel 4a zal worden gedaan, ondanks het voortdurende uitstel. Inderdaad, de volgende middelgrote reeks van het huis van Zicht op bergen ontving onlangs de FCC-certificering, wat uiteindelijk de aankomst bevestigt, hoewel er geen nieuws is over de periode, die op dit punt volgend najaar zou kunnen zijn.

Google Pixel 4a: FCC-certificering geeft concrete hoop voor zijn komst

google pixel 4th fcc-certificering

Bij de aankomst van Pixel 4a als er iets is gezegd en het technische universum zich voortdurend heeft afgevraagd of het daadwerkelijk zal worden gelanceerd of niet (en zelfs in april verscheen een vermeende datum). Echter, na zijn verschijning op de FCC-certificering, is er weer hoop onder fans van het merk en de Queen-serie Android.

In feite zijn er drie modellen gevonden die aan te wijten zijn Google, met de formulering G025J, G025M en G025N, wat drie versies zou kunnen zijn van verschillende mid-range landen pixel. Deze acroniemen volgen die van de vorige pixel, dus het lijdt geen twijfel dat het misschien precies goed is 4a. Eindelijk altijd aan FCC controleer de ID die de vermeende en langverwachte smartphone definieert: A4RG025J.

Als het echt zo zal zijn Google Pixel 4aop het moment weten we het niet. Maar met vertrouwen in een apparaat dat veel gebruikerstevredenheid kan wegnemen, hopen we oprecht dat dit zal gebeuren en dat het misschien in het najaar uitkomt. Ook omdat de zijne misschien nooit komt XL-versie.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.