facebook activiteit beheren bericht verwijderen

Gezichten op Facebook op 14-jarige leeftijd? Nu kunt u het oplossen met Activiteit beheren!

Het sociale netwerk bij uitstek zal haar gebruikers in staat stellen de meest gênante oude berichten te "verbergen" met een nieuwe functie.

Hoeveel van ons zijn op Facebook al meer dan 10 jaar? We zijn echt heel veel in Italië, zonder twijfel. Ondanks het sociale netwerk van Zuckerberg werd geboren in 2004, kende zijn groei in het prachtige land rond 2009, waar we al het afval van de verschillende vervoerden MSN, Mijn ruimte e Netlog op een portaal dat zo eenvoudig en snel leek ... en uiteindelijk een aparte wereld creëerde waar het nu lijkt alsof er geen grenzen zijn. Hier was dit allemaal alleen mogelijk dankzij de onze post adolescent (of na 40), wat vaak, of in ieder geval nu, allesbehalve opgewonden lijkt, want naarmate we groeiden veranderden we gewoontes, gedachten, mentaliteiten en mensen. Facebook (wat niet nieuw is bij de uitvoering nuttige diensten voor gebruikers), geeft u echter eindelijk de mogelijkheid om dit te verhelpen, met de nieuwe modus "Activiteit beheren'.

Facebook Manage Activity: hoe de virtuele dwaze vergetelheid werkt

facebook activiteit beheren bericht verwijderen 2

De functie geïmplementeerd door Facebook, precies genoemd Activiteit beheren, kunt u daarom uw berichten beheren, of ze nu de laatste zijn geschreven in de afgelopen dagen of die van 2010, toen u voelde "Paxxerelli"Of"stijlvol'. Hoe? Heel eenvoudig, de nieuwe tool kunt u zoeken, dezelfde zoekopdracht filteren, alle berichten met betrekking tot het jaar en de maand die je wilt, en dan verder Verwijder ze.

Vóór deze mogelijkheid was de snelste manier om ze uit de "onthouden'van Facebook wanneer een bepaalde dag plaatsvond, of probeer een inspannende zoektocht in de Activiteiten logboek. Met de nieuwe functie Activiteit beheren, doe je het moeiteloos.

Momenteel is de functie nog in ontwikkeling, in feite is er nog steeds geen uitrol van de update waarmee u deze kunt gebruiken, maar deze zou spoedig moeten aankomen op smartphone eerst, dan in de webversie. Het lijkt er ook op dat het ook komt Facebook Lite, de verlichte versie van het sociale netwerk, om alle gebruikers te bevoordelen. Gelukkig.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.