samsung-galaxy-watch-3-first-pictures-lek

Samsung Galaxy Watch 3: hier zijn de eerste afbeeldingen Lek

De nieuwe smartwatch van het Zuid-Koreaanse merk laat zich zien in de eerste renderlekken die door Evleaks zijn gepost.

Samsung Galaxy Bekijk 3 komt dichterbij: na de eerste geruchten over de specificaties (die je hier vindt), de eerste render-afbeeldingen arriveren, gepost door de bekende leaker Evan Blass (op Twitter Evleaks) voor zijn gebruikers Patreon. De smartwatch vertoont nog steeds een geleidelijke verandering ten opzichte van de vorige versie, een teken dat het merk stap voor stap zijn sectorproducten wil evolueren.

Samsung Galaxy Watch 3: vanaf de eerste afbeeldingen is er meer horloge dan smartwatch

Galaxy bekijk 3 eerste afbeeldingen

Als we eens kijken naar deze eerste render-afbeelding geplaatst door Evleaks privé voor haar leden op Patreon, merken we hoe de Galaxy Bekijk 3 is anders van vorm dan Kijk 2, die een veel sportievere en veel minder elegante ziel heeft. Inderdaad, de volgende smartwatch di Samsung het zal veel meer lijken op een premium polshorloge dan op een echte smartwatch, dus verre van het draagbare concept, bijvoorbeeld van Apple. Maar misschien is dit een zet om verder op te vallen.

Als we naar de wijzerplaat kijken, zien we hoe de kroon eigenlijk draait, dus wordt bevestigd dat het een terugkeer is van deze functie die afwezig was in de vorige Kijk 2. De kassa laat ook enkele zien sensori dat zal zeker gebruikt worden voor de diverse reeds aanwezige monitoring en voor die die worden uitgevoerd.

Helaas weten we nog steeds niet hoe en wanneer de nieuwe komt Galaxy Bekijk 3, maar we wedden erop dat Samsung zal de verwachtingen van zijn gebruikers niet willen negeren, altijd heel dicht bij het merk.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.