hoe tweets te programmeren op twitter web

Tweets programmeren via Twitter Web

Als je een passie hebt sociaal van twitteren, dan zult u zeker blij zijn met de nieuwe functie die in de desktopversie is geïntroduceerd. Op dit moment is het een nieuwigheid die nog niet aanwezig is op Android en iOS, maar ook van pc is vooral handig, vooral voor de meest actieve gebruikers. Je wilt weten hoe je het aanpakt tweets plannen van het sociale Twitter, via Web? Dus hier is hoe het te doen!

Twitter: hier kunt u tweets plannen via internet

hoe tweets te programmeren op twitter web

De mogelijkheid om berichten te plannen is exclusief - voorlopig - beschikbaar gesteld via de desktopversie, zoals reeds aan het begin gespecificeerd. Ondanks het ontbreken van het gemak om de functie op elk moment met uw smartphone te gebruiken, is het nog steeds een nieuwigheid die niet mag worden onderschat. Hoe tweets te plannen tramite Twitter Web? Niets is eenvoudiger: open een nieuwe tweet en klik na het schrijven van uw gedachten op het onderstaande pictogram (zoals in de afbeelding).

hoe tweets te programmeren op twitter web

Het programmeerscherm wordt geopend, waar u de kunt invoeren gegevens en l 'uur van de tweet. Eenmaal ingesteld, drukt u gewoon op de knop Bevestiging om het programma te starten. Op deze manier wordt uw tweet gepubliceerd automatisch, zonder dat u later hoeft in te grijpen. De functie is niet alleen aanwezig in de Twitter Web App, maar kan ook mobiel worden gebruikt via het sociale netwerk via een webbrowser.

hoe tweets te programmeren op twitter web

Het nieuws voor Twitter-fans houdt hier niet op: heb je een scherpe opmerking of de perfecte grap in gedachten, maar heb je momenteel niet de juiste inspiratie? Druk dan gewoon op X linksboven om de mogelijkheid te zien om de tweet op te slaan in de Concepten.

hoe tweets te programmeren op twitter web

Zodra het bericht is opgeslagen, maakt u eenvoudig een nieuwe tweet om de knop te vinden Tweet niet verzonden rechtsboven. Hier vindt u zowel concepten als geplande berichten.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.