onenigheid

Hoe ruisonderdrukking op Discord voor Android in te schakelen

Als je een geharde gamer bent, dan zul je zeker te maken krijgen met Discord, de favoriete app van de gamer amateur en professioneel. De software in kwestie is rijk aan functies en stelt beide in staat om via te communiceren messaggi dat chiamate. Kortom, het is een zeer nuttige oplossing voor online multiplayer, zodat je snel en intuïtief met je teamgenoten kunt communiceren. De desktopversie introduceerde in april de nieuwe op Krisp gebaseerde ruisonderdrukkingsfunctie, maar nu begint dit juweeltje ook op mobiel te gluren. U wilt weten hoe u de reductie van achtergrondgeluid su Onenigheid voor Android?

Discord voor Android, ruisonderdrukking komt: hier zijn alle details

onenigheid

Laten we beginnen met te zeggen dat het moment dat we deze functie schrijven alleen beschikbaar is voor sommige gebruikers. Precies de functie is aanwezig in de versie 24-alfa 1 toepassing, downloadbare qui. Zodra het voor iedereen beschikbaar is, kun je direct downloaden via de knop onderaan het artikel, onder verwijzing naar de Play Store. Maar hoe schakel je achtergrondruisreductie in op Discord voor Android? Niets is eenvoudiger!

Hoe achtergrondruisreductie in te schakelen op Android Discord

alleen maar download en installeer de APK versie 24-alpha 1 en start de applicatie. De knop gewijd aan ruisonderdrukking zal in de hoek verschijnen rechtsbovenzodra u een kanaal bent binnengegaan (zoals te zien in de afbeeldingen hierboven). Door op de knop te drukken, wordt de functie actief en wordt achtergrondgeluid onmiddellijk uitgeschakeld.

Door de impostazioni van Discord is het mogelijk om de ruisonderdrukking voor alle oproepen uit te schakelen of - als alternatief - rechtstreeks op elk kanaal te activeren.

Wachten op de release voor alle Discord-gebruikers

Het is de moeite waard om er een te maken belangrijke verduidelijking: hoewel de procedure voor het activeren van de achtergrondreductie op Discord voor Android enigszins eenvoudig is, is de functie het is niet voor iedereen beschikbaar. In sommige gevallen zal deze nieuwigheid zelfs bij het installeren van de 24-alpha 1-versie niet aanwezig zijn. Op dit moment heeft het Discord-team de functie daarom alleen beschikbaar gemaakt voor een beperkt aantal willekeurige gebruikers. Niets weerhoudt u er echter van om het te proberen, tenminste totdat de Android-app wordt geüpdatet met ruisonderdrukking voor alle gebruikers.

play Store


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.