whatsapp

Whatsapp: verhoogt het aantal deelnemers aan oproepen, maar alleen op iOS

Het was een update die nu in de lucht was. Momenteel echter alleen beschikbaar op Whatsapp bèta. In feite heeft het ontwikkelteam binnen deze applicatie al enige tijd belangrijke wijzigingen aangebracht, met de bedoeling het systeem te testen voordat de officiële release van een bepaalde functie aan alle gebruikers. Dankzij deze tool is het daarom mogelijk om de respons van de software op elke kleine wijziging van de code duidelijk te zien. Hier, dan, dat we nu onderzoeken, vinden we nu de toename van aantal deelnemers een video-oproep.

28 / 04 update: het lijkt erop dat er een welkome nieuwigheid is aangekomen op iOS. Vind alle details onderaan het artikel.

Whatsapp zal deze update in de toekomst uitbrengen

whatsapp beta

Van wat we in deze uren hebben kunnen zien, heeft Whatsapp Beta de mogelijkheid tot uitvoering geïntroduceerd video-oproepen en groepsoproepen met een maximum aantal 8 deelnemers. Op dit moment staat het aantal op de applicatie in de Play Store en App Store nog op 4 eenheden. Het is echter duidelijk dat deze update alleen beschikbaar is in de bètaversie van de software, die te vinden is op Play Store per quanto riguarda AndroidEn APK Mirror wat betreft iOS.

Het duurt enkele weken voordat deze functie alle gebruikers bereikt, ervan uitgaande dat testperiode alles gaat in de goede richting. Op dit moment zou het merk echter het meest nuttig zijn om dit soort nieuwigheid zo snel mogelijk te activeren, aangezien de quarantaine veel concurrenten de mogelijkheid biedt om hun marktaandeel te vergroten. Hoe groter de mogelijkheden die Whatsapp biedt, hoe groter de kans dat dit in de toekomst zal blijven bestaan.

Whatsapp Beta, Android - Downloaden

Whatsapp Beta, iOS - Downloaden

28 / 04 update

Zo lijkt het op iOS de toename van deelnemers tot 8 mensen, op afroep en video-oproep, is al realiteit geworden. Binnen de officiële aanvraag, aanwezig op de websiteApp Store, deze update is al geïntroduceerd. Om het te gebruiken, moet u controleren of uw versie van Whatsapp het nummer is 2.20.50.

Op dit moment weten we echter niet wanneer de update ook beschikbaar zal zijn op Android. Deze toename van het aantal deelnemers is alleen aanwezig op Whatsapp Beta, ook al zijn we ervan overtuigd dat het praktisch eenvoudig is, ook op de officiële app die voor iedereen beschikbaar is. Hieronder vindt u echter de nieuwste versie van de app die beschikbaar is in de digitale winkel van Apple.

app store


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.