coronavirus-spiertrekkingen

Het Coronavirus wordt dankzij de Italiaanse streamers ook op Twitch uitgevochten

In een tijd van quarantaine zoals wij die nu doormaken, is het vanzelfsprekend dat het fenomeen streaming enorm toeneemt. Dit is in het voordeel van iedereen die op zoek is naar een van hun bezigheden in entertainment. Vooral live, zoals de belangrijke cijfers laten zien Trekken rijpt in deze weken, tot grote vreugde van de verschillende streamers en de golf van de toeschouwers. Gelukkig besloten sommige makers van inhoud snel om deze golf te vangen en deze naar iets zeer nuttigs te kanaliseren. Het gebeurde eerder met de estafette tussen het trio Homyatol, Paul Kanon e pow3r, om (tot op heden) af te sluiten met het laatste initiatief van Dario Moccia.

Fondsenwervers om Coronavirus te bestrijden vermenigvuldigen zich op Twitch

Het thema van Coronavirus is diep gevoeld in heel Italië, vooral in het noorden, waar het grootste aantal helaas is geregistreerd in termen van infecties en sterfgevallen. Om deze reden heeft iemand een van de belangrijkste Twitch-kanalen gekozen om de zaak te omarmen, door fondsenwervers te improviseren naar het voorbeeld van FedeZ. De bekende Milanese rapper heeft, in synergie met zijn geliefde Chiara Ferragni, verder weten te verzamelen 3 miljoen. Een bedrag dat heeft bijgedragen aan de totstandkoming van een ad-hocstructuur voor het beheer van het coronavirus, met als doel de greep die onze ziekenhuisafdelingen ondergaan te verminderen.

In het leven van Homyatol waren er veel assistenten van veel collega's, zoals Simon Panetti, Louis Sal, broers Merrino, Sdrumox, Ivan GriecoZano. In tijden van nood hebben zelfs kanalen met meestal over-the-top thema's laten zien dat het web niet alleen de plek is voor entertainment dat vaak wordt mishandeld door zogenaamde rechtgeaarde mensen.

Gisteren is er iets gebeurd.

In 24 uur hebben een groep vrienden en ik € 28.000 aan donaties op ...

Gepubliceerd door Dario Moccia - Openbare pagina su Zondag 5 april 2020

Controverse terzijde, wat er echt toe doet in dit verhaal, zijn de inspanningen die worden geleverd om samen te werken, op zo'n delicaat historisch moment. De 24-uurs liveshow van de goede shows is het Dario Moccia, waardoor veel gebruikers uit heel Italië hebben gedoneerd om de meest getroffen provincies te helpen. Zonder de morele hulp te vergeten die al deze makers met hun werk meebrengen, in de hoop dat een glimlach en een lach ons met de geest naar elders zullen brengen.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.