Samsung Biologics

Samsung zal Coronavirus-medicijnen produceren

In een zo delicaat moment als het moment dat we nu doormaken, passen zelfs de technologiebedrijven zich aan. Sinds het begin houden Chinese bedrijven van Huawei en ZTE zij steunden de gezondheidssector door materialen en uitrusting ter beschikking te stellen om de strijd aan te gaan coronavirus. Ook Samsung hij bedenkt een manier om zijn bijdrage te leveren, zoals blijkt uit het contract dat is gewonnen door de verantwoordelijke afdeling. In dit opzicht zal Samsung Biologics nauw samenwerken met Vir BiotechnologieCalifornische beursgenoteerde start-up expert in de farmacologische sector.

Het Coronavirus zal ook door Samsung worden bestreden tijdens het werken aan het vaccin

Het huidige contract heeft een waarde van $ 360 miljoen en zal het Koreaanse huis in staat stellen om voor het project te zorgen productie van medicijnen tegen COVID-19. Het begint in oktober, terwijl er tests worden uitgevoerd op medicijnen voor de behandeling van coronavirus. Er zullen inspanningen worden geleverd om een ​​echte te produceren vaccin, met gezondheidstesten die minimaal 3/5 maanden duren. De medicijnen in kwestie heten "SARS-CoV-2 monoklonaal antilichaam“, Gewoon gebaseerd zijn op monoklonale antilichamen.

Dit contract stelt Samsung Biologics in staat om de hele zaak op grote schaal uit te voeren, hoewel de afronding van de overeenkomst in mei zal plaatsvinden. Zoals verwacht, begint de daadwerkelijke productie in oktober als alles goed gaat. Maar begin 2021 zullen de eerste commerciële kavels het licht zien, in de Songdo-fabriek in Zuid-Korea.

Ondertussen kunnen we alleen maar blij zijn dat dergelijke initiatieven worden uitgevoerd. Kleiner, ook op Twitch Italia we hebben verschillende makers van inhoud zien bewegen bij het creëren van fondsenwervende initiatieven.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.