google pixel vouwen

Google zou werken aan de eerste opvouwbare pixel

Als we de concurrentie bekijken, zijn verschillende fabrikanten al met hun eigen producten op de markt gekomen vouwende apparaten. Daarom hebben we ze allemaal Samsung e Huawei, die blijkbaar fors in deze technologie investeren. Apparaten van dit type van andere merken zijn echter nog niet aangekondigd. Naast Apple vinden we daarom ook Google. Het lijkt er echter op dat het bedrijf Mountain View zich in deze zin opmaakt, althans volgens wat wordt getoond door een octrooi in het bijzonder.

Google denkt aan een supercompact opvouwbaar

google pixel vouwen

Van wat we konden zien door de documenten van deUS Patent and Trademark Office, Google zou aan de eerste werken Opvouwbare pixel. Uit de afbeeldingen die op het net verschenen, zien we in feite hoe deze smartphone een ontwerp presenteert dat qua concept sterk lijkt op dat van Huawei Mate X. Desondanks lijken de afmetingen meer beheerst.

Het is echter duidelijk dat er aan de ene kant een vrij oppervlak van het scherm is, waarin Google verschillende sensoren zou kunnen opslaan, waaronder de fotografische sector. Dankzij het centrale scharnier mag dit apparaat dus geen stappen vertonen, perfect op zichzelf vouwend. We zullen daarom zien of we de komende weken nog andere details over deze smartphone kunnen ontdekken.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.