google maatregel

Google Meet stopt met Hangouts

Google was vaak niet bang om enkele details van zijn apps te wijzigen. Andere keren moest hij helaas sommige projecten volledig opgeven, zoals Google Plus. Desondanks heeft hij altijd geprobeerd de meest succesvolle programma's op elk gebied te verbeteren. Reden waarom besloten is om te veranderen Google HangoutsMeet, de geboorte van de solo Google ontmoeten.

Na maanden komt Google Meet eindelijk aan

google maatregel

Het is niet voor het eerst dat we deze nomenclatuur terugvinden in een Google-applicatie. Volgens wat het Mountain View-team de afgelopen maanden heeft laten zien, in feite, de verandering van de naam van Spots, De notitie app voor videoconferentieswas in de lucht. Als we de gids van deze app bekijken, zien we hoe de nieuwe naam al rechtsboven is gespecificeerd, zonder er echter expliciet naar te verwijzen. Op dit moment is deze wijziging in de naamgeving van deze software echter op geen enkel platform voltooid. Als we bijvoorbeeld de Italiaanse site bekijken, vinden we nog steeds een verwijzing naar de oude naam.

De redenen waarom dit merk is ontstaan, zijn onbekend verander de naam van deze applicatie, die Google Meet introduceert. Bovendien kan dit type wijziging ook betrekking hebben op de Google Hangouts-berichtenapp, ook al hebben we daar momenteel geen duidelijkheid over.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.