gebruiken

Coronavirus: ze stromen allemaal in apps, recordaankopen in Q1 2020

Het lijkt erop dat de quarantaine vanwege de coronavirus (Covid-19), waar een groot deel van de wereld bij betrokken is, doet veel goeds voor de industrie applicazioni. Gedurende deze periode zijn in feite veel mensen beperkt tot het huis en wordt een van de grootste vrije tijd vertegenwoordigd door de smartphone. Dit is de reden waarom de apps in deze weken een ongelooflijk succes hebben behaald, met cijfers die veel hoger zijn dan die in dezelfde periode vorig jaar.

In het eerste kwartaal van 1 werd 2020 miljard dollar uitgegeven aan de app

gebruiken

Volgens de cijfers onthuld door het rapport van App Anniehebben de aanvragen in het eerste kwartaal van dit jaar meer dan ooit gewonnen. Het lijkt er zelfs op dat gebruikers ongeveer hebben uitgegeven 23,4 miljard hierin drie maanden 2020, ook als gevolg van de pandemie van het Coronavirus. De gedwongen quarantaine, waaraan verschillende landen in de wereld zich hebben gehouden, heeft deze groei zeker bevorderd. In feite wordt berekend dat de gemiddelde wekelijkse tijd uitgegeven aan apps en games op smartphones is gelijk aan 20% meer vergeleken met dezelfde periode van de 2019.

gebruiken

Van deze $ 23,4 miljard aan uitgaven, 15 miljard komen uit de App Store, Terwijl 8,3 miljard zijn toe te schrijven aan de Google Play Store. Bovendien hebben applicaties zoals TikTok en Disney + bijgedragen aan de groei van deze markt, die in dit geval praktisch miljoenen mensen heeft veroverd.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.