project zandkasteel

Project Sandcastle: de oplossing die Android 10 naar iPhone brengt

De oorlog tussen Android en iOS verdeelt talrijke gebruikers. Er zijn mensen die geloven dat alles op de iPhone beter en beter is geoptimaliseerd, en degenen die geloven dat de aanpassing wordt geboden door Android is het echte pluspunt, de feature killer. Maar zoals altijd ligt de waarheid in het midden. Desondanks hebben veel mensen de afgelopen jaren geprobeerd zich een iPhone met Android. Wat kan het nog meer bieden? Hoe zou het zich gedragen? In de loop van de tijd blijft dit daarom misschien niet zomaar een fantasie Project Zandkasteel.

Android 10 komt op de iPhone aan, maar is zeer beperkt

Het lijkt erop dat het ontwikkelingsteam van dit project, genaamd Project Sandcastle, in een bijna onmogelijke onderneming is geslaagd. Android 10het landt zelfs op een aantal geselecteerde iPhones, waaronder iPhone 7, 7 iPhone Plus e iPod Touch (zevende generatie). Het moet echter worden toegegeven dat dit een vrij ruw eerste experiment is. In feite is het in de eerste release niet mogelijk om te profiteren van alle normale functies van een smartphone. Daarom zijn camera, bluetooth, audio en datanetwerk niet actief, waardoor het bijna onmogelijk is om het apparaat te gebruiken.

Ondanks alle problemen kon zo'n systeem blijven groeien, wat leidde tot interessante ontwikkelingen. We laten u echter over aan de inleidende video waarin het systeem in actie wordt getoond.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.