Firefox-voorbeeld 4.0

Firefox Preview 4.0: hier is al het nieuws van de nieuwe update

Een paar maanden geleden zagen we hoe mozilla zet zich in om de browserervaring naar Android te brengen Firefox. Op dit moment wordt dit project echter nog steeds in een soort fase ondersteund beta. Van de kant van het bedrijf is er in feite de wil om er een vrij te geven stabiele versie volledig functioneel, zonder kritische problemen. Dit veronderstelt daarom een ​​lange testperiode en diverse veldtesten. Reden waarom we nu zijn aangekomen Firefox-voorbeeld 4.0.

Firefox Preview introduceert ook de wachtwoordbeheerder

Firefox-voorbeeld 4.0

Er zijn veel nieuwe functies die deze nieuwe versie naar deze software heeft gebracht. Met Firefox-voorbeeld 4.0daarom wilde het merk de browser nog stabieler maken en ook zorgen voor beveiliging. Nu dus allemaal belangrijkste sites ze bevinden zich onder het Firefox-voorbeeldlogo en, als u er meer wilt toevoegen, klikt u gewoon op de drie stippen. De wachtwoordbeheerder, waarmee u meerdere codes in het geheugen kunt bewaren. Het is echter niet mogelijk om de inloggegevens automatisch via de browser in te vullen en we weten niet of deze functie in de toekomst zal worden toegevoegd.

Naast deze wijzigingen zijn ook enkele bugs gecorrigeerd. We laten je hieronder de complete changelog van deze update:

  • Toegangsbeheer;
  • In-app taalkiezer;
  • De optie "beste sites" toegevoegd;
  • Certificaatfouten omzeilen;
  • Correctie van de melding van aanhoudende annulering;
  • Ondersteuning voor initiële extensie met uBlock Origin;
  • Andere bugfixes en verbeteringen.

Als je geïnteresseerd bent om het te proberen Firefox-voorbeeld 4.0, u moet hierop klikken link om het te downloaden.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.