Kijk 7

Apple Watch: met watchOS 7 kan er interessant nieuws binnenkomen

Het is niet lang geleden dat de nieuwe uitkwamen Apple Watch. Hoewel deze producten door critici als zeer positief zijn beoordeeld, vertonen ze nog steeds enkele onvolkomenheden in de software. In vergelijking met veel andere concurrenten lijken sommige functies zelfs te ontbreken. We weten echter goed hoe Apple wees voorzichtig vanuit dit oogpunt. Meestal komt het nieuws in feite geleidelijk aan en pas wanneer ze daadwerkelijk klaar zijn om gelanceerd te worden. Reden waarom met Kijk 7 het bedrijf kon een nieuw tijdperk beginnen voor zijn smartwatches.

31 / 04 update: er is wat aanvullende informatie over dit product verschenen. Vind alle details onderaan het artikel.

Apple Watch kan slaaptracking tonen

Kijk 7

We wachten om erachter te komen wat het nieuws is dat Apple in de nieuwe zal implementeren Kijk 7. In de tussentijd spreken sommige geruchten echter over de introductie van de slaap monitoring en zuurstofconcentratie in het bloed. Het lijkt erop dat deze functies daarom zowel op de nieuwe Apple Watches als op de oudere kunnen aankomen. Sommigen denken echter dat de ondersteuning voor deze updates voor Series 1 en 2 nu is beëindigd.

Dit zijn natuurlijk niet de enige nieuwe functies in deze nieuwe software. In feite zal het in Cupertino gevestigde bedrijf waarschijnlijk proberen er ook een aan te bieden nieuwe graphics, verbeterd in een deel ervan. We zullen echter nog een paar maanden moeten wachten om al het nieuws van watchOS 7 daadwerkelijk te ontdekken.

31 / 04 update

Uit de laatste informatie van enkele lekken, lijkt het erop dat ik ook zal worden geïntroduceerd ouderlijk toezicht. Zo kunnen ouders de Apple Watch van hun kind zelfstandig beheren. Met betrekking tot dit thema, ainterface anders als het product werd gebruikt door een kind. In dit geval zal in feite een deel van de interface worden gewijzigd, zoals in het geval van de activiteitsringen die in dit geval van kleur en afbeeldingen zullen veranderen.

Kijk 7

Daarom wil Apple dichter bij de wereld van kinderen komen. Dit alles echter met aandacht voor de activiteiten die ze dagelijks uitvoeren, waardoor ouders de mogelijkheid hebben om ze onbeperkt te volgen.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.