apple macbook air 2020

Apple MacBook Air 2020: hier is de eerste demontage van iFixit

Bijna verrassend genoeg heeft Apple sinds enkele dagen ook de nieuwe op de markt gebracht MacBook Air. Na het bijwonen van de presentatie van iPad Pro 2020in feite wilde het merk het publiek ook zijn goedkopere model op notebookgebied tonen. Hoewel het ontwerp praktisch identiek is aan dat van het vorige model, zijn er vanuit hardware-oogpunt veel nieuwe functies. Van het team van iFixit, daarom krijgen we de eerste informatie over de mate van herstelbaarheid van deze machine.

MacBook Air 2020 scoort 4 van de 10 punten voor iFixit

apple macbook air 2020

In de eerste demontage, MacBook Air 2020 toont een discreet mate van herstelbaarheid. Als we naar de score kijken, merken we in feite een score die nog steeds laag is, gelijk aan 4 van 10. Het is echter ook een bevredigend resultaat voor een dergelijk product, aangezien de vorige editie het nog slechter had weten te doen. Allemaal dank ook aan de nieuwe tastiera schaarlift die, vergeleken met die met vlindermechanisme, een grotere eenvoud presenteert.

Afgezien van dit punt heeft het team echter een betere opstelling van sommige componenten binnen die MacBook opgemerkt, waardoor de vervanging van is begunstigd trackpad e batterij. Als u echter meer wilt weten, laten we u bij de volledige demontage door hierop te klikken link.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.