web analytics
Microsoft Surface Duo

Surface Duo: nieuwe live foto's en een video in de metro

2020 zou het jaar van moeten zijn vouwen, beginnend met Samsung Galaxy Z-vouw, Via Huawei Mate XS, Mate X2 en toekomstige modellen. Tegelijkertijd Microsoft heeft besloten een andere weg in te slaan en een Surface Duo minder futuristisch maar niet minder interessant. Ook omdat het de terugkeer van het bedrijf Redmond naar de Android-sector vertegenwoordigt, na het falen van het Microsoft Phone-ecosysteem. Maar zelfs als het in het najaar van 2019 werd gepresenteerd, zal het voor de effectieve marketing ervan opnieuw concreet worden besproken tijdens de periode van Kerst 2020.

09 / 02 update: dopo le foto, adesso abbiamo anche un video del pieghevole, avvistato e registrato in video. Trovate tutti i dettagli a fine articolo.

Surface Duo is gewenst in handen van Satya Nadella zelf

Ondertussen de CEO Satya Nadella heeft besloten zijn vormen te laten zien tijdens een ontmoeting tussen werknemers in Brazilië. Een gebeurtenis die niet is ontsnapt aan de nieuwsgierigen, die het moment niet hebben vastgelegd in een foto die op sociale media is gepubliceerd. Yahoo Finance-verslaggever Brian Sozzi bracht een nieuwe discussie op gang door de foto op te plaatsen Twitter.

Zelfs als er nog niet over is gesproken, betekent de komst van de Surface Duo een soort nieuw begin voor Microsoft. Dit betekent niet alleen de lancering van een nieuwe Android-smartphone, maar ook in de vorm van opvouwbare apparaten. Natuurlijk zal het niet hi-tech zijn zoals het echte vouwen met flexibel display, gezien het feit dat twee afzonderlijke panelen zijn geïnstalleerd, maar de nieuwsgierigheid om Microsoft weer aan het werk te zien op het gebied van smartphones is veel.

09 / 02 update

Non si tratterà di un vero e proprio leak, ma questo live video ci dimostra che Surface Duo è già tra noi. Il pieghevole è stato avvistato in metropolitana ed è stato prontamente catturato in video. Nella clip lo vediamo utilizzato in entrambe le modalità, sia da piegato che da esteso. Nel finale riusciamo a vederlo anche impugnato da chiuso, dandoci modo di capire quanto non sia poi così spesso.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Netflix
Netflix: verandert de programmering?