Ipad pro

iPad Pro: het nieuwe model is bijna klaar voor debuut

iPad Pro heeft de tabletmarkt echt veroverd, hoewel de prijs nog steeds belangrijk is. Hoewel het zich ook leent voor een gebruik op de werkplekhet bereikt zelfs cijfers waarmee iedereen een uitstekende kan hebben notebook. Desondanks kan deze generatie binnenkort worden geüpdatet met een nieuw model, precies ter gelegenheid van het evenement dat waarschijnlijk zal worden gehouden in Maart.

16 / 03 update: er is belangrijk nieuws over dit nieuwe model. Vind alle details onderaan het artikel.

iPad Pro komt in 2020 met één model

Ipad pro

Van wat we konden leren digitale tijden, Apple zal er waarschijnlijk voor kiezen annulering van eerdere versies van iPad Pro. Daarom laten de modellen 11 ″ en 12,9 ″ ruimte voor slechts één versie, die van 12 ". Dit zou dus zeker ten goede komen aan de bediening, en heel weinig verliezen op het gebied van schermdiagonaal.

Een bord zou dan op dit apparaat kunnen worden geïmplementeerd driepersoonskamer achter, ook uitgerust met ToF-sensor. Laten we zeggen dat dit type oplossing op de werkplek zelfs enig nut zou kunnen hebben. Op dit moment hebben we echter geen andere informatie over dat model. Dit type strategie van het Cupertino-huis heeft echter zeker tot doel enige orde in de catalogus te plaatsen. Het verwijderen van de twee vorige iPads en het introduceren van slechts één nieuw model zou een winnende keuze kunnen zijn.

16 / 03 update

Het nieuwe model van iPad Pro ontving de ECC-certificering (Euraziatische Economische Commissie). Dit kwam in feite naar voren in dergelijke documenten met het modelnummer A2229. In de weinige specificaties die werden onthuld, konden we de aanwezigheid van alleen maar waarderen iPadOS 13, waarmee de release van dit model wordt aangegeven met de nieuwe softwareversie van Apple.

Ipad pro

Als we naar het verleden kijken, zien we daarom hoe deze certificering altijd een aanstaande aankondiging van het product is geweest. Dus laten we hopen dat naar de fijne di marzo, onthult de Colossus van Cupertino eindelijk de aard van deze tablet.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.