iPad Pro

iPad Pro: het toetsenbord met Trackpad kan er een pc van maken

In de loop der jaren is de grens tussen de landen smaller geworden PC e tablet. Sinds deze draagbare apparaten op de markt kwamen, vroegen ze zich meteen af ​​of ze op de een of andere manier computers ooit zouden kunnen vervangen. We weten echter nog steeds niet of het antwoord ja is of niet iPad Pro het deed ons wankelen. Toen dit apparaat op de markt kwam, stelde het zich in feite voor als een mogelijke vervanging voor een notitieboekje, temidden van algemene scepsis. Een toetsenbord met trackpadzou het er echter een pc-achtig product van kunnen maken?

iPad Pro kon de pc-wereld benaderen, ook dankzij iPad OS 14

iPad Pro

Volgens de laatste informatie hierover, iPad Pro zou binnenkort moeten ontvangen iPadOS 14. Met de komst van dit systeem zouden de zaken dus verder kunnen veranderen. Dit apparaat zou in feite het concept van een echte personal computer kunnen benaderen, mede dankzij de integratie van enkele ad hoc ontworpen accessoires. Voor het geval er iemand arriveert toetsenbord met trackpad, het kan bijvoorbeeld echt veranderen in een MacBooks.

Dit soort suggestie wordt voorgesteld door collega's van De informatie, die uitgebreid over dit accessoire hebben gesproken. Met iPad OS 13 heeft Apple in feite al een kleine sprong gemaakt in deze wereld, ook door de implementatie ervan muis compatibiliteit. Het lijkt daarom niet vreemd dat iemand kan fantaseren over de landing van de iPad Pro op de pc. We zullen daarom zien wat er de komende maanden gaat gebeuren.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.