appel horloge

Apple Watch: een nieuw patent toont de Touch ID

Het is niet lang geleden sinds de officiële lancering van Apple Watch Series 5. Dit nieuwe apparaat heeft daarom de goede dingen gedaan die tot nu toe zijn gedaan en heeft een aantal welkome verbeteringen aan het systeem aangebracht. Het is daarom geen toeval dat hij een van de smartwatch meest gewaardeerd in de wereld. Het lijkt er echter op dat het bedrijf Cupertino ook denkt aan een nieuw model, uitgerust met een technologie niet gepubliceerd voor een product van dit type. Laten we kijken wat er in de vorige is getoond patent.

Apple Watch lijkt steeds meer op de iPhone

appel horloge

Van wat binnen wordt getoond papieren gelekt op het internet, denkt Apple aan een revolutie in zijn smartwatch. Het lijkt erop dat de volgende Apple Watch kan bogen op een heel bijzonder systeem, dat nog nooit is overgenomen voor een product van dit type. Het is daarom een ​​kwestie van Raak ID, dat het bedrijf ook op het oppervlak van de hoofdkroon wil implementeren. Het is echter geen intuïtief mechanisme.

Het lijkt erop dat op de volgende Apple Watch de Touch ID langs de kan verschijnen cirkelvormige kroon bevindt zich aan de rechterkant. Om onze voetafdruk te herkennen, moet de gebruiker echter zijn vinger over dit oppervlak schuiven en aan het wiel draaien 360 °. Het zal daarom geen simpele aanraking zijn, zoals we al gewend zijn op smartphones. Op dit moment is het echter een eenvoudig patent, dat echter toepassing zou kunnen vinden op de volgende generatie Apple Watch. Dit zou in feite de veiligheid van dat apparaat.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.