Spotify Car Thing

Spotify Car Thing: nieuw apparaat, ontworpen voor auto's

Over dit product wordt al geruime tijd gesproken, maar belangrijke details waren nog niet uitgelekt. Spotifyhij is zelfs van plan om een dispositivo dat kan ons beheer van nummers in vereenvoudigen automobiel. Zoals we weten, is daarom momenteel iedereen eigenaar van een account van een platform van muziek streaming. Er zijn inmiddels meerdere bedrijven op de markt die allemaal min of meer dezelfde service aanbieden. Deze nieuwe prodottoHet kan de huidige situatie echter enigszins uit balans brengen.

Car Thing heeft FCC-certificering ontvangen

Spotify Car Thing

Van wat we konden zien in de officiële documenten, Spotify Car Thing het kan binnenkort realiteit zijn. Als we die van jou bekijken esthetische lijnen we merken niets bijzonders op en presenteren zichzelf als een vrij eenvoudig product. Dit moet inderdaad een tonen in staat om het nummer waarnaar wordt geluisterd te detecteren, alles door te beheren vier fysieke knoppen langs het lichaam geplaatst. Dankzij deze tool is het dus mogelijk om onze favoriete afspeellijst duidelijk en netjes te bekijken of om het automatisch afspelen van een podcast te starten.

Nogmaals, zoals blijkt uit de afbeeldingen, dan is deleveren zou worden verwezen sigarettenaansteker houder. Als je echter goed naar het product kijkt, merk je ook de aanwezigheid van een aantal magnetische pinnen, een teken dat deze tool ook aan een speciale steun kan worden gekoppeld. We weten echter niets anders over dit product, dus we wachten op meer informatie over dit product, zodat we het zo snel mogelijk aan u kunnen communiceren.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.