Google Android

Google: technische ondersteuning op Twitter, met de hashtag #AndroidHelp

Het komt vaak voor dat je een hand nodig hebt met die van jezelf smartphone en niet weten hoe ze rechtstreeks contact moeten opnemen met het bedrijf. Soms heb je gewoon een telefoonnummer of een e-mail nodig, terwijl in andere gevallen de situatie ingewikkelder wordt. Desondanks blijkt dat sommigen merk gaan in een specifieke richting, waardoor het leven van gebruikers wordt vereenvoudigd. Googleheeft bijvoorbeeld technische ondersteuning geactiveerd via Twitter, die kan worden opgeroepen door #AndroidHelp te typen.

Google lost elk probleem op, rechtstreeks op Twitter

Het ziet er echt heel vreemd uit, maar Google heeft besloten om een hashtag su Twitter die ondersteuning kunnen bieden aan gebruikers. Typ gewoon #AndroidHelp met uw vraag, en een technische servicemedewerker staat direct tot uw beschikking. Het is duidelijk dat deze ondersteuning wordt verleend aan alle eigenaren van Android-apparaten, niet alleen eigendom van Google zoals Pixels. Dankzij dit platform kunnen operators daarom gerelateerde problemen oplossen veiligheid alle 'authenticatie, To impostazioni di toegankelijkheid en nog veel meer.

Lees ook:
Google Pixel 5: een videoconcept toont het mogelijke ontwerp

Wij geloven dat zo service kan echter niet al te specifieke problemen oplossen. Wanneer de gebruiker een vraag over een bepaald onderwerp moet stellen Android-apparaatdaarom zou dit waarschijnlijk terugveren naar de klantenservice van dat specifieke merk. Met alle verschillende modellen die in omloop zijn, zelfs in de smartphonebranche alleen, zou het onmogelijk zijn om de details van elke afzonderlijke eenheid te kennen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.