Delen in de buurt

Google Near Sharing: hier kunt u bestanden overbrengen naar Android | video

Veranderen is niet altijd gemakkelijk smartphone, configureer het nieuwe apparaat. Vaak lopen sommige gegevens zelfs het risico voor altijd verloren te gaan door een overdracht van de verschillende bestanden niet bepaald onberispelijk. Dit gebeurt zelfs wanneer we een slechte compatibiliteit tussen de gebruikte apparaten vinden, waardoor we sommige afbeeldingen niet van het ene naar het andere apparaat kunnen verplaatsen. Delen in de buurt di Googledaarom zou het dit probleem moeten kunnen oplossen en de basis kunnen leggen voor een nog betrouwbaardere bestandsoverdracht op Android dan in het verleden.

In de buurt delen wordt getoond in een video

Het lijkt erop dat we over een paar maanden op deze service kunnen rekenen zet onze bestanden over van de ene smartphone naar de andereen niet alleen. Zoals te zien is in de afbeeldingen die u hierboven kunt herstellen, Delen in de buurt zorgt ervoor dat de twee verschillende producten worden gecommuniceerd, zodat alle gegevens onmiddellijk kunnen worden verplaatst. In video- gepubliceerd door Mishaal Rahmanvan XDA-Developers zien we echter maar één voorbeeld toegepast op de foto's.

Lees ook:
Google I / O 2020: gehouden van 12 tot 14 mei

We zijn ons ervan bewust dat dit het geval is software is nog in ontwikkelingdaarom zijn de functies vrij beperkt. In feite toont de video twee smartphones van hetzelfde merk, of één Google Pixel 2 XL en pixel 4. Dit type platform kan echter een enorm potentieel hebben en misschien zelfs Apple's AirDrop bereiken. We zullen deze applicatie al zien tijdens de Google I / O 2020?


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.