Apple Pencil

Apple Pencil: een nieuw patent onthult een geïntegreerde camera

Het lijkt erop dat innovatie thuis Appel wil niet arresteren. Zozeer zelfs dat er de afgelopen periode veel i zijn patenten naar voren gekomen, die tot veel soorten verschillende producten behoren. Daarom zullen we op korte termijn waarschijnlijk een koerswijziging door het merk zien, met nieuwe ontwerp en een ongekende engineering van hun apparaten. In de tussentijd blijft het bedrijf daarom nadenken nieuws om in de toekomst op de markt te worden gebracht. Onder deze vindt ook ruimte Apple Pencil.

Pencil zal gebruikers kunnen onderscheiden

Apple Pencil

Soms zijn ook wij verrast door enkele nieuwe technieken op technologisch gebied. Van de nieuwste patenten die op het net zijn gelekt, lijkt het erop dat Apple erover denkt er een te maken Apple Pencil heel bijzonder. Volgens de Handels- en patentbureau van de Verenigde Staten (USPTO), zou het merk daarom werken aan een stylus die is uitgerust met geïntegreerde camera. Naast deze functie heeft dit accessoire echter ook een aanraakgevoelig gebied, maar ook voor andere soorten gebaar zoals spins, schoten zoveel meer.

Lees ook:
iPad Air 10.5 "en iPad mini 5 officieel met SoC A12 Bionic en Apple Pencil-ondersteuning

Door het potlood gewoon in de hand te houden, kan deze tool ook begrijpen welke gebruiker het vasthoudt. Binnen zou er eigenlijk een ruimte moeten zijn spaander in staat om zelfs enkele te detecteren vitale functies, As de hartslagde huidtemperatuurenz. Met de camera kan dit product echter het oppervlak scannen waarop het zal schrijven, waardoor ook het gedrag kan worden gewijzigd. We zullen echter zien wat de innovatieve functies die in de toekomst zullen worden geïntroduceerd, daadwerkelijk zullen zijn.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws, klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen ⭐️.
Meer nieuws
Samsung Galaxy A51 5G: het 5G-middenbereik is officieel in Italië