Apple Pencil

Apple Pencil: een nieuw patent onthult een geïntegreerde camera

Het lijkt erop dat innovatie in huis Appel niet willen arresteren. Zozeer zelfs dat er de afgelopen periode veel i patenten naar voren gekomen, die tot veel soorten verschillende producten behoren. Daarom zullen we op korte termijn waarschijnlijk een koerswijziging door het merk zien, met nieuwe Design en een ongekende engineering van hun apparaten. Ondertussen blijft het bedrijf ondertussen nadenken nieuws om in de toekomst op de markt te worden gebracht. Onder deze vindt ook ruimte Apple Pencil.

Potlood kan gebruikers onderscheiden

Apple Pencil

Soms zijn ook wij verrast door enkele nieuwe technieken op technologisch gebied. Van de nieuwste patenten die op het net zijn gelekt, lijkt het erop dat Apple erover denkt er een te maken Apple Pencil heel bijzonder. Volgens de Handels- en patentbureau van de Verenigde Staten (USPTO), zou het merk daarom werken aan een stylus die is uitgerust met geïntegreerde camera. Naast deze functie heeft dit accessoire echter ook een aanraakgevoelig gebied, maar ook voor andere soorten gebaar zoals rotaties, slagen en nog veel meer.

Lees ook:
iPad Air 10.5 "en iPad mini 5 officieel met SoC A12 Bionic en ondersteuning voor Apple Pencil

Door het potlood eenvoudig in de hand te houden, kan deze tool ook begrijpen welke gebruiker het vasthoudt. Binnen zou er eigenlijk een ruimte moeten zijn spaander in staat om zelfs enkele te detecteren vitale functies, As de hartslag, huidtemperatuur, enzovoort. Met de camera kan dit product echter het oppervlak scannen waarop het zal schrijven, waardoor het ook zijn gedrag zal veranderen. We zullen echter zien wat de innovatieve functies die in de toekomst zullen worden ingevoerd, daadwerkelijk zullen zijn.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws,  klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.
Meer nieuws
Productiviteit gaat mobiel met ONLYOFFICE Projects op Android