Samsung Galaxy vouw

Officieel: Samsung Galaxy Fold heeft minder dan 1 miljoen exemplaren verkocht

We hebben het al over hoe het zal zijn volgend hoofdstuk van de saga van folders ingehuldigd tijdens de 2019. Dit komt ook omdat de huidige Samsung Galaxy Fold heeft veel problemen ondervonden, een aan te tonen robuustheid niet op gelijke voet van traditionele smartphones. We combineren dit voor een prijs die niet alle zakken kost, rond 2000 €, en hier zouden we denken dat de verkoop niet bepaald rooskleurig was. Maar dit was niet het geval, zoals president Young Sohn zelf zegt: het bedrijf slaagde erin goed te verkopen 1 miljoen eenheden voor de veelbesproken vouwen.

08 / 01 update: President en CEO DJ Koh heeft zelf een verklaring afgelegd over de verkoop van Galaxy Fold en ons een officieel nummer gegeven. Vind de details aan het einde van het artikel.

13 / 12 update: komt de ontkenning van Samsung.

Samsung Galaxy Fold heeft zelfs qua verkoop overtuigd, ondanks de problemen

Gewoonlijk is 1 miljoen niet zo'n opmerkelijke prestatie voor zo'n groot bedrijf, aangezien de belangrijkste top van het assortiment meestal rond 10 miljoen ligt. Maar we kunnen Samsung Galaxy Fold niet als een "normaal" vlaggenschip beschouwen, hetzij vanwege zijn specifieke aard, of liever gezegd - voor zijn prijs. De realiteit van de feiten is echter een andere: "Ik denk dat het punt is dat er een miljoen mensen zijn die dit product willen gebruiken voor 2.000 $'.

Op dit moment is het interessant om de markttrend van de enige concurrenten die momenteel (of bijna) op de markt zijn, namelijk Huawei Mate X en Moto RAZR, te evalueren. Ook omdat de respectieve verkoopresultaten de bereidheid van andere producenten om in deze opkomende vouwcategorie te investeren zullen vergroten.

13 / 12 update

In tegenstelling tot wat vanmorgen werd gemeld, Samsung heeft ontkend het nieuws over de verkoop van de folder. Een woordvoerder van het bedrijf legde uit hoe de uitspraken van de president verkeerd werden geïnterpreteerd en legde uit dat er sprake was van verkoopprognose en geen daadwerkelijke verkoop. Vergeleken met de vorige maanden, toen Samsung ongeveer 500.000 verkopen in 2019 voorstelde, is het nog steeds een meer dan positief signaal voor de waardering die Samsung Galaxy Fold ontvangt, daarom gaan we uit van een verkoop die halverwege ligt tussen eerdere en huidige voorspellingen.

08 / 01 update

Naar de microfoons van Yonhap News de president van de IT & Mobile Communication-divisie van Samsung gaf de verkoopcijfers van Samsung Galaxy Fold op. Zoals aangegeven door DJ Koh, verkocht de uitvouwbare een aantal eenheden ingesloten tussen 400.000 en 500.000. Vrij hoge cijfers maar verre van de in december genoemde miljoen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.