web analytics
Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge: hier zijn de beveiligingspatches van december 2019

Ondanks dat het Zuid-Koreaanse merk worstelt met de voorbereidingen voor de aankondiging van de nieuwe Samsung Galaxy S20, verliest niet de focus op updates van oudere apparaten. Hoewel sommige smartphones al meerdere jaren op de markt zijn, is het bedrijf nog steeds niet van plan ze volledig te verlaten. Vanuit het oogpunt van veiligheid blijven zij daarom de Android-patch. Dit lot lijkt daarom ook elkaar te raken Samsung Galaxy S7 en S7 Edge, die op deze uren worden bijgewerkt.

Galaxy S7 / S7 rand toon geen ander interessant nieuws

galaxy-s7

Zoals getoond in de volledige changelog, Samsung Galaxy S7 en S7 Edge ontvangen de December 2019 beveiligingspatch. Hoewel deze twee smartphones niet bedoeld zijn om Android 10 te implementeren, probeert het merk ze toch veilig te houden. Reden waarom dit pakket recent is toegevoegd. Het is echter een zeer kleine update vanuit het oogpunt van de gygabiet. In deze update vinden we in feite slechts enkele kleine systeem correctie en wat miglioramenti naar de software.

Lees ook:
Samsung Galaxy S20, S20 + en S20 Ultra: prijzen en releasedatum

Uiteraard is de uitrol al begonnen in Europa, maar ook in Italië. Daarom moeten alle eigenaren van dit apparaat de komende uren met deze update worden bereikt.


📱 Volg GizBlog op Google Nieuws, klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen ⭐️.
Meer nieuws
samsung galaxy fold 2
Samsung Galaxy Fold 2: S-Pen en inkeping aan de voorkant in deze render