Google Pixel 5

Google Pixel 5: een videoconcept toont het mogelijke ontwerp

Het is niet lang geleden sinds de officiële presentatie van Google Pixel 4. Dit apparaat zag een paar maanden geleden het licht en toonde een respectabele hardware-sector. Waar het merk echter echt een schot in de roos heeft, gaat over de software, beschouwd als een van de beste in het veld Android. Desondanks zijn er gebruikers die al aan het pootjes zijn voor de volgende generatie. Sommigen hopen dat inderdaad Google Pixel 5 kan sommige aspecten van de huidige familie van smartphones van Google verbeteren, waardoor dit apparaat naar een hoger niveau wordt getild.

Pixel 5 kan niet veel verschillen van zijn voorganger

Volgens beelden getoond in dit videoconcept dat op het net verscheen, lijkt dat Google Pixel 5 het zal niet veel verschillen van het huidige model. Hoewel dit geen officiële clip is, is het in feite niet zo vreemd om aan een product van dit type te denken, met zoiets ontwerp. Vanuit esthetisch oogpunt zou de nieuwe Pixel daarom dezelfde lijnen van Pixel 4 kunnen behouden, maar dan wel fotolijstjes veel kleinere zijpanelen.

Het is dan ook niet moeilijk te denken dat de standaardvariant ook een drievoudige achterkamer kan monteren, waarbij ook een groothoeklens is geïmplementeerd. Als dit echter enerzijds het lot van Google Pixel 5 lijkt, dat de variant zal worden XL? Hij wachtte niet op een ander videoconcept erover, dat een Design anders dan de standaardvariant. In dit geval zou de smartphone in feite een gat in het display kunnen aanbrengen, net als op Samsung Galaxy S20. Aan de achterkant zou er dan een zeer rijke fotografische sector zijn, gekenmerkt door een hoofdsensor van 108MP.

We zullen wat langer moeten wachten voordat we wat meer waarschijnlijke informatie krijgen.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

 Biedt kanaal NieuwskanaalTelegram GroupFacebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.