web analytics
samsung galaxy s11 s11 + s11e

Samsung Galaxy S11, S11 + en S11e: het geharde glas onthult het display

Samsung is begonnen met de trend van geperforeerde schermen en bereidt zich voor op verbetering in dit opzicht met de komst van de serie Samsung Galaxy S11. Zowel S11 als S11 + zullen de stijl erven die is aangenomen met de laatste Note 10, dat wil zeggen met een gat in het midden en niet langer aan de zijkant. Ik denk nu aan dit aspect gehard glas gepubliceerd op het net, zoals getoond door de insider Ice Universe via je Twitter-profiel.

27 / 12 update: de leaker geplaatst nieuwe afbeeldingen van de schermbeschermer die we zullen vinden op de Samsung Galaxy S11-serie, te vinden onderaan het artikel.

Dit zouden de Samsung Galaxy S11 en S11 + schermbeschermers zijn

De afbeelding die we op het sociale netwerk zien, toont ons twee schermbeschermers met verschillende diagonalen, met gebogen hoeken en frames die steeds kleiner worden. Het is ook mogelijk om een ​​kromming aan de zijkanten op te merken, een teken van het feit dat esthetiek Dual Edge zal ook worden onderhouden met Samsung Galaxy S11 en S11 +. Wat wel de wenkbrauw opheft, is de afwezigheid van het gat, zowel in het midden als aan de zijkanten, dus het is misschien niet de definitieve versie, omdat ze nog steeds ontbreken twee maanden om te lanceren.

20 / 12 update

Na de meer generieke afbeeldingen van de afgelopen dagen, geven deze laatste ons een duidelijker beeld van hoe het scherm eruit zal zien op de Samsung Galaxy S11-serie. Naast het centrale gat is het mogelijk om een ​​zekere optimalisatie van de frames op te merken, zelfs als het, als schermbeschermer, geen 1: 1 weergave van het echte paneel is.

27 / 12 update

Always Ice Universe toont ons nu de panelen van het hele scala aan modellen, inclusief Samsung Galaxy S11e, S11 e S11 +. Door dit te doen kunnen we begrijpen wat de dimensionale verschillen tussen de 3 telefoons zullen zijn. Hoewel het nog steeds moeilijk te begrijpen is, lijkt het erop dat ze met S11e de grootte kunnen vergroten in vergelijking met S10e. Bovendien is de diagonaal van S11 + misschien niet zo veel groter dan het tussenmodel, dat is S11.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
appel luchtmacht
Apple: flashback voor AirPower, het product is nooit op de markt gebracht