web analytics
facebook messenger instagram whatsapp

De VS willen niet dat Facebook lid wordt van Messenger, Instagram en WhatsApp

Heb je ooit willen chatten? Messenger, Instagram en WhatsApp zijn ze geïntegreerd in een enkele dienst? Weet in dat geval dat het "geheime" plan van Facebook hij komt dichtbij, zoals gemeld door New York tijden. Helaas zal er geen enkele app zijn om te voorkomen dat de identiteit van de verschillende platforms wordt verstoord. Maar in de programma's van Mark Zuckerberg is er deeenwording van chats van diensten met betrekking tot Facebook.

13 / 12 update: er zijn nieuwe implicaties van de Amerikaanse overheid, je kunt ze onderaan het artikel vinden.

LEES OOK:
Rusland opent een civiele rechtszaak tegen Facebook en Twitter

Facebook werkt aan het verenigen van Messenger, Instagram en WhatsApp-chats

facebook piraterij film

Het Facebook-team zou werken aan de implementatie van de zogenaamde 'cross-messaging"Onder het drieluik van berichten-apps, met end-to-end encryptie voor gesprekken. De app zou nog steeds geen verband met elkaar hebben, zoals nu, maar het zou mogelijk zijn chatten tussen gebruikers van verschillende platforms.

Wie alleen een Instagram-account heeft, kan schrijven naar degenen die een WhatsApp-account hebben, en een gebruiker die alleen op WhatsApp is, kan naar een van Messenger schrijven, enzovoort. Volgens de bronnen van de New York tijdenzouden duizenden Facebook-medewerkers al aan het werk zijn voor dit belangrijke werk van eenwording. Alles zou moeten eindigen met start 2020, behalve voor mogelijke onvoorziene gebeurtenissen en vertragingen.

Naast het vergemakkelijken van het leven voor gebruikers tussen de verschillende platforms, is het doel van Facebook om de betrokkenheid te vergroten, waardoor verschillende adverteerders nog grotere aantallen krijgen. Kijk maar naar de statistieken van de meest gebruikte apps ter wereld in 2018, met WhatsApp, Instagram, Messenger en Facebook die de meeste van de topposities domineren.

13 / 12 update

Volgens een rapport van Wall Street Journal, overwegen de Amerikaanse FBI voorlopige maatregelen tegen Facebook Inc. en over de eenmaking. Bezorgdheid omtrent antitrust op de interactie tussen de platforms zouden ze de aandacht van de autoriteiten hebben getrokken, met het spook van monopolie dat nog steeds aanwezig is. De Federal Trade Commission zou een bevel tegen Facebook starten om deze transformatie van diensten die verbonden zijn met het sociale netwerk te blokkeren.

Zelfs de overname van Instagram e WhatsApp, met het bedrijf van Zuckerberg dat zou kunnen worden gedwongen om ze te verkopen. Daarom willen we deze eenwording verbieden, aangezien dit een mogelijke scheiding nog ingewikkelder zou maken.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
apple macbook air 2020
Apple MacBook Air 2020: hier is de eerste demontage van iFixit