web analytics
facebook snooze

Facebook: stop met het gebruiken van informatie om vrienden voor te stellen

Er is geen vrede voor het sociale netwerk van Mark Zuckerberg. In feite staan ​​we centraal in een nieuw probleem met betrekking tot gebruikersveiligheid Facebook. Na alle problemen met betrekking tot privacy, wat de hele wereld schokte, blijft dit platform enkele onzekerheden vertonen. In de zomer was in feite gebleken dat zoiets sociaal netwerk gebruik de aanvullende informatie van gebruikers op een onedificerende manier. Het lijkt er echter op dat het probleem nu weer in een nieuw jasje is gekomen.

Facebook werkt het tweefactorauthenticatiegebied bij

facebook

Volgens wat het merk zelf heeft gemeld, Facebook zal sommige persoonlijke gegevens niet langer gebruiken voor andere doeleinden, die geen verband houden met de veiligheid van gebruikers. Het hele tweefactorauthenticatiegebied bevat telefoonnummers van gebruikers. Vind daarom hier ruimte telefoonnummers van Facebook-gebruikers. Dezelfde die werden gebruikt om de suggesties van vrienden in het huis.

Lees ook:
De VS willen niet dat Facebook lid wordt van Messenger, Instagram en WhatsApp

Zeckerberg verzekerde dat dit soort praktijken niet langer zal bestaan. Zoals in veel andere gevallen, is het er eigenlijk één onjuiste oefening naar de eindgebruiker. Over een tijdje zullen we hier waarschijnlijk nog steeds over Facebook praten. Dit bedrijf is in feite absoluut niet nieuw voor dit soort praktijken.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
samsung galaxy fold 2
Samsung Galaxy Fold 2: S-Pen en inkeping aan de voorkant in deze render