Samsung Galaxy S11 + case

Samsung Galaxy S11 +: hoesje en film bevestigen het ontwerp

Na het praten over de zijne nacht camera, we komen terug om over te praten Samsung Galaxy S11 +, een van de volgende vlaggenschepen waarop geruchten zijn gericht. En na zoveel woorden, evenals niet-officieel maken, bekijk online wat de allereerste zou zijn beschermende huizen van het bovenste model. Zowel S11 als S11 + zouden een pentacamera hebben, maar het Plus-model zou verder gaan, gezien het grotere volume.

01 / 12 update: na de afmetingen bevestigd door de beschermhoes, is er nu de film van het display om ons te laten zien hoe omslachtig het centrale gat in het scherm zal zijn. In vergelijking met S10 en Note 10 moet de diameter verder worden geoptimaliseerd, hoewel ze hierna moeten worden bekeken om te begrijpen hoeveel kleiner deze zal zijn.

De eerste Samsung Galaxy S11 + beschermhoes verschijnt al op het net

Uiteraard blijft de twijfel over de waarheidsgetrouwheid van deze afbeeldingen bestaan, maar meestal verwachten deze covers, zelfs enkele maanden van tevoren, wat het uiteindelijke ontwerp zal zijn. Niet zozeer voor de details met betrekking tot esthetische lijnen, als wel afmetingen en afmetingen, die vooraf aan huisproducenten worden onthuld. Dit komt omdat ze hierdoor met een groot tijdvenster kunnen werken en produceren wat de compatibele accessoires zullen zijn die op de markt zullen circuleren.

Volgens deze afbeeldingen is het opzichtig achteruitrijcamera zou worden bevestigd, althans in de bezette ruimte op de achterkant. Kortom, het lijkt steeds vaker te worden bevestigd dat het ontwerp van de Samsung Galaxy S11 + behoorlijk polariserend en minder symmetrisch zal zijn dan in het verleden werd gezien.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
qualcomm leeuwebek 720g 662 460
Qualcomm onthult de nieuwe Snapdragon 720G, 662 en 460 SoC's