apple airpods pro

Apple vertrouwt op China om AirPods Pro te produceren

Laatste update:

De nieuwe zijn onlangs op de markt gekomen AirPods Pro. Bijna zonder grote aankondiging verscheen deze hoofdtelefoon op de Officiële site, vergezeld van een videopresentatie. Vanaf het eerste moment was het echter duidelijk dat het een ander product was dan de klassieke AirPods. Niet alleen met betrekking tot het volledig vervormde ontwerp, maar ook met de geïntegreerde functies binnenin. Ondanks dit lijkt dit product echter succesvol te zijn geweest. Appelin feite moet het er één aan groeiende vraag en om te proberen aan de eisen van zijn consumenten te voldoen, ging het over China.

Luxshare-ICT voldoet aan de vraag van AirPods Pro

apple airpods pro

Volgens de meest recente informatie lijkt het erop dat het bedrijf Cupertino heeft besloten zich tot de Chinese markt te wenden voor de productie van AirPods Pro. Ondanks de regering van US zwaar hebben opgelegd plichten in de handel met deze staat lijkt Apple niet bereid om zich aan deze beperkingen te onderwerpen. De vraag naar dit product neemt toe en daarom werd de reus in Silicon Valley gedwongen een snelle oplossing te vinden.

Lees ook:
AirPods Pro: iFixit kan niet worden gerepareerd!

Het zal er dus zijn Luxshare-ICT om aan die eis te voldoen. In feite meer dan 2 miljoen eenheden per maand. Daarom is dit een productieverhoging die bijna het dubbele is van de huidige.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Motorola Moto G 5G Plus officieel met 90 Hz-scherm, 48 MP Quad Camera en Snap 765