samsung

Samsung Galaxy S10 / Note 10: nieuwe bèta van Android 10 en One UI 2.0

Sinds enige tijd is de S10-serie di Samsung is volledig onthuld aan het publiek. deze smartphonein feite werden ze gepresenteerd in eerste kwart van de 2019 en veel gebruikers wachten al totdat deze worden vervangen door de volgende Samsung Galaxy S11. Desondanks werken deze apparaten echter nog steeds erg goed en kunnen ze gemakkelijk met ze allemaal spelen top van het bereik momenteel op de markt. Het lijkt er ook op dat er nog een belangrijk punt aankomt bijwerken van deze serie, die nieuw leven zou kunnen geven aan Galaxy S10 in omloop.

29 / 11 update: in de laatste uren de release van de derde bèta van Android 10 voor Notes 10 e Opmerking 10 +. Niet alleen in India, maar ook in Europa, Duitsland in de eerste plaats. De build is de N97 * FXXU1ZSKN, weegt ongeveer 396 MB en integreert ook de allernieuwste december 2019 beveiligingspatches.

Samsung Galaxy Note 10 Android 10 beta

18 / 11 update: in Europa de release van de tweede Beta gebaseerd op Android 10 voor Samsung Galaxy Notes 10 en Notes 10 +. De build is de N975FXXU1ZSK8 en zou dezelfde nieuwigheden moeten hebben als de vierde bèta van S10. Ondertussen voor de hele serie S10 is net vrijgegeven vijfde Beta, of de G97 ** XXU3ZSKF: het nieuws betreft verbeteringen aan de ID-sensor, Always-On Display, audio en meer.

samsung galaxy s10 vijfde beta

15 / 11 update: er zijn er geen drie zonder vier, want de vierde bèta van de One UI 2.0 voor S10 wordt uitgebracht. Dit is de G97-versie ** XXU3ZSK9, heeft een gewicht van 344 MB en brengt geen goed nieuws met zich mee, zo niet de oplossing van verschillende bekende bugs. Dit suggereert dat dit mogelijk de laatste build is voor de laatste update.

samsung galaxy s10 beta one ui 2.0

07 / 11 update: begint met de distributie van de derde bèta van Android 10 en One UI 2.0, beschikbaar voor iedereen die deel uitmaakt van bètatests. De G97 ** XXU3ZSK3-build heeft een gewicht van 561 MB en brengt optimalisaties en bugfixes met zich mee die in de vorige update zijn gevonden. Op dit moment is er geen ondersteuning voor Samsung DeX voor Windows en Mac, waarvoor het nodig is om te wachten op de volgende bèta.

Samsung Galaxy S10 Android 10 Beta

25 / 10 update: de tweede Beta met Android 10 voor Samsung Galaxy S10 (G97xUSQU2ZSJF) wordt momenteel vrijgegeven, voorlopig blijkbaar alleen beschikbaar in de VS, Duitsland en Zuid-Korea. De update bevat verschillende oplossingen voor eerder opgetreden problemen, waaronder problemen met de vingerafdruklezer op het display.

samsung galaxy s10 one ui 2 beta

23 / 10 update: na de S10-serie ontvangt die Note 10 deze Beta ook als update Europa. De update wordt voor beide uitgebracht Notes 10 dat Opmerking 10 +, zoals bevestigd door de Duitse divisie van het bedrijf.

samsung galaxy note 10 one ui 2.0 beta android 10

09 / 10 update: de update komt ook aan in Europa. De Beta wordt verwacht door de Duitse divisie, zoals aangegeven in de onderstaande promotie-afbeelding.

samsung galaxy s10 one ui 2.0

Samsung Galaxy S10 5G wordt uitgesloten van de eerste fase van het bètaprogramma

Samsung Galaxy S10 5g

Volgens wat het bedrijf heeft verklaard, Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 + e Galaxy S10e ontvangt als eerste de beta di Android 10 en interface Eén UI 2, echt heel lang verwacht. Als met de eerste versie in feite alle smartphones van het Zuid-Koreaanse huis volledig overstuur waren, wordt met de One UI 2 een nog belangrijkere upgrade verwacht. van affiche ontvangen op het web, zou de update echter onderweg zijn.

Vanaf de eerste fase van het bètaprogramma zou het echter buiten moeten blijven Samsung Galaxy S10 5G. Deze update zou echter niet traag op dit apparaat moeten aankomen. Op de andere apparaten wordt zelfs al eind oktober een update verwacht.

We wachten op meer nieuws hierover om u zo snel mogelijk te informeren.


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
qualcomm snapdragon 865
Leeuwenbek 865 en officiële 765: al het Qualcomm-nieuws