morotola razr

Motorola RAZR: slechts één klik om de nostalgie-operatie te starten

We waren in deze uren getuige van de formalisering van de nieuwe Motorola RAZR. Dit apparaat zal daarom ook in Italië aankomen en een visie voorstellen van vouwende smartphone totaal anders dan de concurrentie. Met een klassiek shell-ontwerp verschilt het in feite niet alleen van de alternatieven, vertegenwoordigd door Samsung Galaxy Fold en Huawei Mate X. Hoewel de prijs hoog blijft, zijn we er zeker van dat velen nostalgisch van de serie zijn klaar om dit product te kopen. Diezelfde onderwerpen zullen daar dan ook blij mee zijn Lenovo heeft een specifieke functie geïntroduceerd, die u terugbrengt naar de glorie van het verleden.

Motorola RAZR heeft een "Retro RAZR" -optie

morotola razr

Niet iedereen zal het onthouden eerste editie van dit apparaat. Het was eigenlijk een telefoon die niets te maken had met huidige smartphones. Op dat moment was het daarom alleen mogelijk om berichten te verzenden, te bellen en weinig anders. Wat de gebruikers opviel, was het ontwerp van de eerste RAZRop algemeen niveau. Onderscheidend element van dit apparaat, toen was het zeker het tastiera, bijna futuristisch. Reden waarom Lenovo heeft besloten het ook op dit nieuwe model te brengen, door een optie toe te voegen met de naam "Retro RAZR".

Lees ook:
Motorola RAZR zal niet snel in China aankomen, daarom

Hiermee kunt u teruggaan naar 2004, jaar van uitgave van het eerste model. Alleinterfacein feite zal het worden aangepast en lijkt het erop dat u precies dat product vasthoudt. Ondanks de schoonheid van die software, de hele top van de tonen het zal verstandig worden uitgeschakeld, omdat het niet kan communiceren met een optie op het scherm.

Was je blij met de keuze van Lenovo met deze Motorola RAZR? Ben je bereid het te kopen?


Mis geen enkel nieuws, aanbieding of beoordeling gepubliceerd op onze site! Volg ons op sociale netwerken om up-to-date te blijven in realtime dankzij:

Biedt kanaal , Nieuwskanaal, Telegram Group, Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Forum.

Meer nieuws
Menselijke genetica op Microsoft Excel? Ja, maar let op de naam!